Gå til innhold

[email protected]

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

[email protected] sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja det virker som om det går i perioder. noen ganger kan det skje flere ganger i uka, for så være helt fint en good stund, før det plutselig er tilbake igjen.
  2. Hun bruker fast abonnement. ikke noe over IP osv. Jeg bruker alltid mobilt nett når jeg ringer. Ikke sjekket trådløst. Da skulle det ikke vært det samme hos Telia. Hvis Telenor hadde problemer. @nightowl Meldingen jeg får er den samme som om man skulle ringt en som faktisk er opptatt. Vi bruker ikke VoLTE. kun mobilnett.
  3. Hei. Min mor har ICE men hun er veldig plaget med at hun til tider er "opptatt" selv om hun ikke har rørt mobilen når vedkommende som prøver å ringe har ringt. Samme skjer med SMS meldinger. Disse kommer plutselig noen timer etter når de ble sendt. Ofte etter at man har igjen fått kontakt. Hun har en Huawei smart telefon. Dette er noe vi opplever som plagsomt. Det skjer mellom meg og henne. Men jeg har ingen problemer med andre. Så jeg lurer på om det er hos ICE Problemet ligger. Jeg har Telenor pr. d.d men hadde samme problemet under Telia.
×
×
  • Opprett ny...