Gå til innhold

Frk_Cuckoldress

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Frk_Cuckoldress sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Da er du en Stag, ikke en Cuck. Men du kan også være en Cuck som har det hun trenger, men tenner på å bli behandlet motsatt. Tenner på ydmykelse! Min cuck tilfredstiller meg på flere områder og jeg er fornøyd med mye av det, men jeg elsker god, røff sex med menn som er litt over gjennomsnittet utstyrt og liker dominere, så da må jeg finne det andre plasser. Vi begge tenner også generelt på ydmykelses-biten. Han defineres som min eiendom. Tenner du ikke på ydmykelses-biten, men ønsker og tenner på å se hennes nytelse som da også kan innebære andre menn, så er du Stag!
  2. Stag eller cuck? Om du ikke har satt deg inn i forskjellen. Cuck er en som er underdanig og liker ydmykelse, i mange tilfeller klarer han ikke tilfredstille henne 100% på alle de områdene hun trenger. Men cucken tenner på hennes nytelse og det er ofte med andre menn. Stag tenner på det samme, at hotwife/cuckoldress har det godt og da f.eks med andre menn, forskjellen her er at Stag ikke tenner på ydmykelses-biten. Spør fordi jeg er oppriktig nyskjerrig! Skal også sies at cuckold er såå mye mer enn bare å ligge med andre menn... 🙂
  3. De som har litt erfaring innen dette med cuckolding vet veldig godt at det ikke kun handler om underdanige cuck'er som ikke klarer tilfredsstille 100% ... Det er også Stag, eneste forskjellen mellom cuck og Stag er at Stag ikke har noe problem med å gi hotwife/cuckoldress det hun trenger, men tenner på og se hennes nytelse og da f.eks med andre menn. Cuckold er sååå mye mer enn bare sex med andre menn!
  4. Om du tar deg tid til å lese helt tilbake der cuckold startet/ble dannet og utviklingen derfra, så forstår du litt mer. Jeg ser at veldig mange her inne har lite kunnskap om cuckold og de forskjellige rollene!
  5. Alt handler om hennes nytelse - han tenner på at hun har det godt. Selvfølgelig er det litt for han sin del også, da han tenner på dette og får noe ut av det, men hovedsakelig handler det om at han tenner på at hun har det godt og er det med en annen mann/ulike fetisjer osv, så tenner han også på det. Alle cuck'er/Stag'er er forskjellige, men det de har felles er at de tenner på hennes nytelse!
  6. En cuck er en underdanig mann som tenner på å bli ydmyket og dominert av sin cuckoldress/hotwife! Han er ynkelig på mange områder. Om du føler at dette ikke er riktig beskrivelse av deg så er du ikke cuck, men Stag - det er akkurat det samme som cuck, men uten ydmykelses biten. Jeg har drevet med dette i mange år, lest meg opp, erfart, osv. så jeg vet hva en cuck er. Virker som mange har for lite kunnskap om cuckold og hva en skal definere seg som seksuelt. Jeg har en cuck, underdanig mann som ikke klarer tilfredsstille meg 100% på alle områder og liker ydmykelse og måten jeg dominerer han. Foreslår at du googler Cuck og Stag, så vil du lese om forskjellen - bare vær obs på at folk har laget sine egne meninger om hva cuck/cuckold er og lagt dette ut, men tilbake fra start, den gang cuckold ble dannet, så står det at cuckold/stag og cuck er det jeg nettopp skrev i forklaringen her. Cuckold verden er enorm - det handler ikke bare om sex med andre menn, men også mye, mye mer... 🙂
×
×
  • Opprett ny...