Gå til innhold

pokalaka

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pokalaka

  1. Rhabagatz skrev (49 minutter siden):

    En baby og 24 andre barn, blant 1175 sivile, er i hvertfall langt lavere enn det IDF presterer.

    Husker du Hamas sitt svar på anklagene om halshuggingen av spebarn? " Vi dreper ikke barn".

    Det samme kan ikke IDF si.

    Unskyld.. "Vi dreper ikke barn" <-- Er dette noe du tror på? Kanskje du skal ta deg en tur på Telegram, og se videoene av Hamas som dreper barn, mens de roper "ALLAHU AKBAR" ? Eller kanskje alle videoene Hamas og Palestinerne filmet er fake... >_<

    • Liker 7
    • Hjerte 1
  2. PrettyBoy skrev (43 minutter siden):

    Skal jeg svare på dette pisset her? Opprett en ny tråd under religion, så kan vi ta diskusjonen der.

     

    Du spurte meg noen spesifikke spørsmål som jeg besvarte. Det at du ikke liker at Palestinerne er et folkeslag som styres av dårlige Islamiske verdier, er ikke min feil. Og nei, du er ikke noen viktig person å diskutere imot, at jeg gidder å lage en egen tråd for deg. Du er kun en random fyr på internett som siterte min post.. Ha en hyggelig kveld!

     

    • Liker 1
  3. Rhabagatz skrev (1 time siden):

    Tror ikke du forsto det du leste.

    Det er ikke etnisk rensing å jage folk på flukt. Det er etnisk rensing å nekte dem å komme tilbake.

    Altså er Israel grunnlagt på etnisk rensing, og nabolandene har millioner på millioner med palestinere som kom som flyktninger og som nektes tilbakereise av Israel.

    Noe som er bakgrunnen for at de kvier seg, for å ikke bidra til den etniske rensingen.

     

    PS: Når du omtaler det jeg skriver som dritt, forteller det mer om deg enn om mine skriverier.

    Det er vel bedre at dem ikke hadde fått kommet tilbake, men hadde levd. Enn at dem dør i Gaza? Du linker ikke til at noe, som sier at nabolandene har sagt noe slikt, så da tar jeg det som noe dritt du har funnet på. Men motbevis meg gjerne!! Så skal jeg trekke tilbake det jeg skrev, og heller skyve det over på nabolandene. 

    Og jeg er ingen helgen. Har jeg aldri påstått. 

    • Innsiktsfullt 1
  4. PrettyBoy skrev (15 minutter siden):

    Heh, teit at IDF gir ut en video hvor en det blir påstått at Hamas stopper palestinere som vil dra sørover. Også på en annen kant kaller dem de som er igjen for terrorister. Det blir for dumt.

  5. PrettyBoy skrev (5 minutter siden):

    Israel ber 1,1 millioner palestinere flykte sørover, også blir de bombet i sør.---hvorfor.....

     https://www.nrk.no/urix/ba-folk-flykte-sorover-_-sa-ble-by-sor-i-gaza-bombet-1.16601998

    Israel sier alle som befinner seg i nord, blir regnet som terrorister, hva med de syke, funksjonshemmede, eldre som ikke kan reise, hvordan skal du evakuere et sykehus, der folk ligger mellom liv og død. Detter klart brudd på folkeretten.

    Kan du vise til hvor IDF sier _ALLE_ i nord er regnet som terrorister? Jeg har kun fått med meg at IDF er fult klar over at mange palestinere ikke kan dra sørover pga Hamas holder dem som gissel. IDF har også mener jeg, sagt at dem ikke har som planer å bombe noen sykehus. Men visst et sykehus blir brukt av Hamas som en plass for å huse soldater eller skyte raketter mot Israel, så er det jo et gyldig mål for Israel. 

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  6. Rexxus skrev (6 minutter siden):

    Dra sørover som dem blir fortalt eller dø? 

    Fikk jo varsel flere dager , 1 uke i forveien.

    Er ikke bare bare å dra sørover for palestinere. 

    Nå vet jeg at mange her inne velger å ikke tro på "propagandaen" fra IDF, så da er det bare å ignorere denne videoen for dere.

     

    • Innsiktsfullt 1
    • Hjerte 1
  7. O3K skrev (42 minutter siden):

    Og her har vi kreasjonismens akilleshæl, at man er nødt til å tro på en mytologisk fabel for at «teorien» idet hele tatt skal henge sammen, i motsetning til utviklingslæren som ikke krever at du tror på eventyr om snakkende slanger og magiske epler.

    Liker ikke helt at du er så gavmild at du bruker "teorien". Er jo ingen religion som har noen form for teori. Alt dem har er jo sin hellige bok og tekster. Og alle som leser dem, har jo et subjektivt forståelse av hva det vist nok skal bety. 

     

    "at man er nødt til å tro på en mytologisk fabel for at "eventyret" idet hele tatt skal henge sammen" 

    Synes det der passer bedre 

  8. Rhabagatz skrev (6 minutter siden):

    Det innebærer trolig å utrydde palestinerne.

    Men jeg registrerer at "blod på hendene", er noe du aksepterer.

    Jeg antar at det er samme holdning som Hamas har.

    Du burde lese / studere Koranen. En god muslim hater Jøder, og vil utrydde dem. Så du ikke den fine videoen hvor palestinske barn snakket om sitt ønske å drepe Jøder? 

    • Liker 7
    • Hjerte 1
  9. Rhabagatz skrev (46 minutter siden):

    3) Å bombe sivile er selvforsvar eller terror, alt ettersom hvem som har produsert bombene som dreper.

    Synes du heller burde spørre hvorfor det er sivile iblant hamas terrorister. Sivile har jo hatt over en uke på seg å flytte på seg. Det samme kan ikke bli sagt om de som var på en festival.. 

    Jeg fatter ikke hvordan nordmenn, som i den siste tiden har hatt stort trykk i å forsvare kvinner og LBGT+. Hvordan de kan støtte muslimer fra Gaza. De er vel kjent for å undertrykke kvinner og kaste LBGT+ personer ut ifra høye bygninger. 

    • Liker 7
    • Hjerte 1
  10. PrettyBoy skrev (7 timer siden):

    Kan du linke til hvor det står det ikke er lov å bruke hvitt fosfor for å skape røyk? Talsmannen for IDF sa i et intervju at det er lov å bruke hvitt fosfor for å få røyk. Så hadde vært interessesant å få noe mer konkret enn kun ord mot ord. Og NRK er ikke akkurat fasit..

    Russerne har jo brukt hvitt fosfor i Ukraina som bomber vel å merke.. Men ser jo at dem driver å styrer som aldri før, så virker ikke som noen av dem ei har blitt stilt for noen rett... 

  11. PrettyBoy skrev (43 minutter siden):

    Mye bedre opplæring i Israel:

     

    Virker for meg at Palestiner barn har mer hat enn hva Israel sine barn har. Det å lære barna hvem fienden er, synes jeg er greit når man har en fiende som Islam.  Jeg ser stor forskjell på hva barna i de 2 videoene faktisk sier.. Men er du imot Israel så kommer det på et ut hva jeg mener å tror.  

    Herregud folk i denne tråden tror jo  på fox news og hamas. Fullstendig latterlig. 

    • Liker 5
    • Innsiktsfullt 1
    • Hjerte 1
  12. Comma Chameleon skrev (4 timer siden):

    Det at han ikke ble dømt betyr ikke at det han sa ikke var rasistisk. Det er ikke ulovlig å være rasistisk (da måtte mange i Norge blitt arrestert). Og det å si noe rasistisk betyr ikke nødvendigvis at man er rasist, hvis man tolker det å være rasist som å faktisk ha rasistiske holdninger. 

    Akkurat som man kan si noe mannssjåvinistisk, i en vits, uten at man er mannssjåvinist.

    Du kan tro å mene hva du vil, men.. 

    knutinh skrev (8 timer siden):

    «Riksadvokaten beskriver episoden som «et lite vellykket forsøk på satire over rasisme»

    :D 

  13. Snikpellik skrev (3 timer siden):

    Det er jo ingen tvil om at Antonsens kommentarer var rasistiske og at hans oppførsel var dårlig, det er nok alle enige i. 

    Jeg tror ikke du helt henger med. Atle sin kommentar var IRONI, noe du tydeligvis ikke forstår.. ALLE er ikke enig i at hans IRONI var rasistisk, inkludert både statsadvokat og riksadvokat. 

    Det er helt greit at du og Ali som personer kan mene hva faen dere vil. Men selv om dere mener noe, betyr ikke at det er riktig ei eller at alle i Norge mener det samme. 

    Saken er død. Forhåpentligvis er Atle og Johan tilbake med misjonen i morgen :D

    • Liker 2
  14. Bugle skrev (2 timer siden):

    "Du er for mørk til å være her"

    Ironi er ikke lenger en ting altså? 

    De som er kjent med Atle som komiker, vet han driver mye med ironi og sarkasme. Hans ironi og sarkasme har alltid støttet mørkhudede personer. 

    Det at Ali og tydeligvis du ikke forstår humoren, betyr ikke at Atle er en rasist. Eller at hans utsagn var rasistisk. Det var jo ironi.... 

    • Liker 3
  15. Herregud hvor drittlei jeg er. Jeg er en iherdig følger av misjonen. Og ALLTID har Atle snakket dritt om folk i media som har uttalt seg negativt angående folk som er mørke i huden. Han har flere ganger kalt Johan neger SOM EN KØDD, uten at Johan har følt seg krenket og gått til NRK for å syte, eller politianmeldt Antonsen. 

    Dere i denne tråden som påstår at Antonsen var rasistisk, hvordan kan dere vite hva Antonsen sa eller hvordan han sa det? Er kun et fåtall av vitner har kommet frem.. Og jeg har ikke sett eller hørt noe fra det som ble sagt eller gjort. Kun et fåtalls personers ord her altså...

    Veldig morsomt at det blir brukt så mye tid på å dømme en som alltid har støttet de mørkehudede, istedet for å heller ta fatt på de som virkelig er rasister. Hva om like mye tid å energi hadde blitt brukt mot mørke barn som blir mobbet på skolen? Eller finnes kanskje ikke dem? Jeg leser jo ingenting om dem. 

    Nei stakkars Sumaya Jirde Ali.... Man kan jo ikke kødde om at hun er mørk i huden.. Er det egentlig lov å si at folk er mørke i huden? 

    • Innsiktsfullt 1
×
×
  • Opprett ny...