Gå til innhold

pokalaka

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

pokalaka sine prestasjoner

135

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kan ikke linke til videoer som er tilgjengelig i grupper, i telegram. Er ikke slik telegram fungerer.
  2. Typisk. Er som å høre en flerf.. De videoene som går imot din egen tro, er mest trolig fake. Men alt som blir filmet og skrevet som passer dine meninger er sannhet, og det spyr du videre uten noen form for bekreftelse. Greit! Da vet jeg, og forhåpentligvis andre her inne, hvor mye jeg og de trenger å bry seg om hva du skriver i fremtiden.
  3. Sjekk ut Telegram og se videoene som Hamas selv har filmet. Også kommer du tilbake etterpå å sier om du synes de "unngikk å skade barn". Men folk som deg har allerede laget seg opp en mening. Så da hjelper det lite hva som er tilgjengelige av bevis der ute er. Selv om det er videoer som Hamas selv har filmet...
  4. Unskyld.. "Vi dreper ikke barn" <-- Er dette noe du tror på? Kanskje du skal ta deg en tur på Telegram, og se videoene av Hamas som dreper barn, mens de roper "ALLAHU AKBAR" ? Eller kanskje alle videoene Hamas og Palestinerne filmet er fake... >_<
  5. Muslimer flest, og da mener jeg majoriteten av dem, har et helt annet syn på kvinner enn hva vi har. En kvinne er verdt halvt av hva en mann er. De er ingenting for LBGT, utenom å kaste den ut fra høye bygninger. Så når jeg så plakater med "Queers for Palenstine" visste jeg ikke om jeg skulle le eller gråte. Det finner jo ikke homser blant Muslimer, de måtte rømme til Israel. Jødehat er veldig vanlig for Muslimer. Jeg hørte et lydklipp av en fyr som ringte hjem til sine foreldre for å skryte av hvor mange jøder han hadde drept. Fyren var i tydeligvis fra Hamas, foreldrene var vel Palestinere. Og hans foreldre, var som han. De gratulerte han og var nærmest i en lykkerus... Veldig fine verdier hva?? Visst din familieverdi er at en kvinne skal være hjemme å føde barn, så har du vel rett. Islam er nok bedre der, enn hva vi i vesten er. Når det er like mange barn som voksne i Gaza, som mange mener har vært som et fengsel. Sier jo det seg selv at de er veldig flinke til slikt. Men da lurer jeg på familieverdier.. Fordi jeg hadde aldri født opp et barn i en slikt land. Ja jeg er fullstendig klar over at abort ikke er lov i Gaza, kvinner kan jo ikke få velge over sin egen kropp. Men det finnes vel prevensjonsmidler? Hvis du påstår at Muslimer har selvkontroll og noen form for etisk adferd, må jeg spørre om du er en komiker? Latterlig.. Muslimer verden om, er jo de som bråker mest av alle religioner. Så fort det er noe som provoserer deres hellig bok, er de ute i gaten for å herjer og ødelegge. Hvist du og dere som mener Palestinere er så fine folk, se tilbake i tiden. Hva som skjedde når Egypt og Jordan tok inn flyktninger fra Gaza? Er jo en grunn til at ingen muslimske land tar dem inn. Jeg vil også legge til. Hamas vant vel valget med å styre Gaza av Palestinerne? Så jeg forstår ikke helt hva du mener med at de fleste er i mot dem, hvist dem vinner valget. Det at dem flykter sørover kan vel ha noe med at dem ikke vil bli drept? Kanskje.. Vet ikke helt jeg..
  6. IDF kan aldri ha bra nok bevis for de som allerede har lagt opp sin mening, inkludert media. Men uansett hva Hamas sier, blir det slukt som god fisk.
  7. Det er vel bedre at dem ikke hadde fått kommet tilbake, men hadde levd. Enn at dem dør i Gaza? Du linker ikke til at noe, som sier at nabolandene har sagt noe slikt, så da tar jeg det som noe dritt du har funnet på. Men motbevis meg gjerne!! Så skal jeg trekke tilbake det jeg skrev, og heller skyve det over på nabolandene. Og jeg er ingen helgen. Har jeg aldri påstått.
  8. Heh, teit at IDF gir ut en video hvor en det blir påstått at Hamas stopper palestinere som vil dra sørover. Også på en annen kant kaller dem de som er igjen for terrorister. Det blir for dumt.
  9. Hvor er kilden som sier 700 000 palestinere har flyktet sørover?
  10. Kan du vise til hvor IDF sier _ALLE_ i nord er regnet som terrorister? Jeg har kun fått med meg at IDF er fult klar over at mange palestinere ikke kan dra sørover pga Hamas holder dem som gissel. IDF har også mener jeg, sagt at dem ikke har som planer å bombe noen sykehus. Men visst et sykehus blir brukt av Hamas som en plass for å huse soldater eller skyte raketter mot Israel, så er det jo et gyldig mål for Israel.
  11. Er ikke bare bare å dra sørover for palestinere. Nå vet jeg at mange her inne velger å ikke tro på "propagandaen" fra IDF, så da er det bare å ignorere denne videoen for dere.
  12. Er jo en grunn til at ingen av nabolandene vil ta imot palestinere. Uansett hva folk vræler av seg her og på nyhetene, så virker det som mesteparten av palestinere vil ha bråk. Sier jo seg selv at når dem får masse barn for å dø i hellig krig, at palestinere ikke er så gode som mange av folk her mener.
  13. Oi, er plutselig Gud ikke allvitende? Første gang jeg hører en kreasjonist si noe slikt...
×
×
  • Opprett ny...