Gå til innhold

BlunderPOP

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

BlunderPOP sine prestasjoner

98

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, dersom Abort er velregulert og gjennomført forsvarlig så er det absolutt greit og i noen tilfeller er det et absolutt nødvendig inngrep for å redde liv.
  2. Enig jeg føler det er et ekstremt utrykk for nostalgia å raytrase orginalen når man har en så god remake, da ville det være mer logisk å raytrase Black Mesa
  3. Unødvendig og krigs hissende, når Ukrainske barn og uskyldige blir drept hver dag av Russiske raketter. Og Russiske styrker begår folkemord i Putins navn. glem ikke at Kansellering er et tomt argument i likhet med wokism, det er mangel på argument, selv om det skulle være på sin plass å være sterkt uenig med noe, er det tomme utrykk.
  4. Har vell aldri gitt utrykk for å fjerne plast emballasje rundt kjøtt jeg..?? Slik bruk av plast dekker sikkert 1 % av emballasjen på varer både for mat og ting. Plast rundt aluminiums bokser er det INGEN problem med å fjerne. Det er bare olje bransjen som har prakket slikt på oss.
  5. Støtter deg der, selv har jeg ikke drukket alkohol på nesten 2 1/2 år men jeg syns det er overmåynderi å begrense tilgangen til alkohol salg til et klokkeslett og jeg syns lista burde vært satt lavere når det gjelder normer i samfunnet, synes at det burde vært greit å ta seg et glass vin kl 10 om morgenen for et voksent menneske likt som man skulle kunne gå i butikken når som helst å kjøpe seg en øl, men på samme mynt syns jeg det er greit at promille grensa er der den er, jeg røker ikke hash og har ikke røykt slikt på nesten 25 år men jeg syns faktisk at dette burde legaliseres fremfor å ha vanlig sigarett røyk lovlig.
  6. Eller bare kutte ut plasten fordi det er unødvendig plast embalasje som VELDIG lett kunne byttes it med papir eller totalt fjernet..
  7. Nå skrapa du borti en gammel våt drøm jeg hadde om å parkere bilen i et enormt vindfang i huset som gjerne hadde glass skyvedør in til stua
  8. Tull hadde ikke Trumps general holdt igjen hjemme vernet og beredskaps troppene som fikk beskjed om å trå ned og ikke støtte det fuderale politiet på Kapitall hill hadde ikke stormingen vært mulig, i tillegg har det godt klart frem at det var en god del secreat service folk som var involvert bak kulissene, og hadde Pence blitt guided vekk fra Kapital hill hadde erklæringen vært utsatt og den historiske prosessen med videreføring av president hadde blitt brutt. Selvfølgelikt har jo republikanerne drevet utskylling i 2 år nå for å få det hele til å virke ubetydelig og trivielt, noe jeg mener bare har gjort vont verre, for troverdigheten deres og di er nå vist nokk mer splittet end noen gang, nå er jo hele det politiske bilde i USA helt omvent end her hjemme i Norge da, og politikk er tydelig høyre vent i sin helhet, i motsetning til her i Norge hvor alt er tydelig venstre vent, føler noen ganger at til og med høyre ligger og nipper i senter. Kansje det hele vil rette opp skuta en smule? personlig tror jeg at Musk kommer til å kjøre Twitter i jorda og gå tilbake til å lage penger, raketter og hjerne chipper, en ting er jeg sikker på, hans interesse for ytringsfrihet er et spill for galleriet og twitter har sikkert bare vært mer en VELDIG rik manns penge benge, etter en skikkelig kraftig weed munching,
  9. Selvfølgelig vet Trump at di er bevæpnet når han oppfordrer dem til å marsjere til Kapitall Hill og skal «Fight like hell». Siden flere vitner har kommet frem å sakt at han vil at sikkerhets tiltak som metall scannere blir fjernet, siden han vet at folkemengden ikke er der for å ta ham.. bare for ordens skyld, den refererte twitteren kom en Laaaaaaang stund etter at Kapitall hill var gjennomtrengt og det var klart at det ikke ble noe Pens henging selvfølgelig er det dokumentert at det var kommunikasjon mellom det hvite hus og planleggingsmøte for demonstrasjonen på et vist hotel den 5 Januar slik at Trump vet den 6 Januar at man har planlagt å henge Pens og at flere tungt bevæpnede Quick respons punkter er etablerte flere steder rundt om i byen
  10. Hvilken vil du ha, tror jeg så det på TV2 da di sende det, men det finnes ørten av dem rundt om i verden, kan sikker finne en som er oversatt til en indisk tibetansk dialekt, med en liten smule irsk hvor tanten var same i Finland 8 generasjoner tilbake, men det får holde med di jeg brukte nøyaktig 2 sec å finne på youtube, siden jeg ikke tok det opp da den ble sendt direkte. Henger på en fin liten video hvor Putin er toppløs, kanskje det faller mer i smak, sorry kunne ikke finne den hvor han rir på hest, men jeg er sikker på at di som digger Putin brust vorter har den på VHS hjemme i skapet så dere kan sikkert låne av dem.
  11. Ja di sier det er standard oppskriften til D J Trump, hørte at Stalin brukte samme teknikken, Putin brukte samme teknikken da han invaderte Ukraine for andre gangen for å redde Ukrainere fra nazister det skulle være toppen 2 måners spesial oppdrag for nye rekrutter som ikke en gang viste hvor di var når di ble kjørt sør vest gjennom Hviterussland og in i Ukraina. sikkert siden Russere generelt er så tolerante mot homofile og andre folkeslag en dem selv, og sikkert siden Putin og oligarkene er så veldig tilhengere av ytringsfrihet (ironisk ment).
  12. Ja, når du er den sittende presidenten og oppfordrer en væpnet opparbeidet folkemengde om å marsjere mot et punkt for å vise sin motstand. Så kan det IKKE mistolkes Har du åpent oppfordret til vold på den måten jeg selv så på TV en morgen for 2 år siden så er det ingen tvil. Men Trump kommer ikke til å bli fengslet på noe måte, Kansje han får noen bøter her og der og Kansje han blir utestengt fra å ha offentlige stillinger men jeg tviler sterkt på at det blir noe konsekvenser for ham. Hvis man går helt amok i di våteste venstre drømmene så tipper jeg han max MAX må sitte i husarrest i Florida et par år, eller et annet flott sted han ender med å kjøpe.
  13. Er ikke vår feil at klovner som deg faller for standard GRU propaganda gjennomført av nett-troll og boter.
  14. Di burde jo ta ansvar og det er jo det de gjør når di blokkerer uønskede høyre ekstreme og Qanan propaganda Det er jo der kynismen i Nazi Musk siver frem, når han argumenterer for ytringsfrihetene, men unnlater å nevne at han forstår at Twitter er et privat eid media som har har sin fulle rett til å bestemme selv hva di tillater å eksistere, og deretter bruker di samme mekanismene i media for å dekke til søke resultat som går til brukere som er kritiske til høyre ekstreme og dermed redigere innholdet i Twitter til å fremme høyre ekstreme propaganda, men for all del han er jo ytringfriheten Gabriel i din bok, selv om falskheten hans får meg til å brekke meg.
  15. Jeg er førstegangs far, har en jobb som jeg misliker sterkt, hus lån, studielån og en sliten dieselbil, hver måned siden kidden ble født har spist opp litt av sparingen vår og nå begynner det å gå tomt i kassa, sjefen nekter å ha medarbeidersamtale og jeg har aldri på 4 år godt opp i lønn, jeg har mest lyst å si opp fra jobben som jeg føler jeg ble tvunget inn i av NAV, men jeg har ikke råd til det, hver dag må jeg ta bussen i 30 min til jobb, siden moren må ha bilen for jobben sin. søkte nettopp på jobb kommunalt for å gå opp i lønn, fikk den ikke, Jeg har ingen venner, er ikke nær familien min, har ikke tid til hobby og nå begynner jeg å bli litt sliten ettersom kidden som ikke får sove hele kvelden gjennom pga. kraftig hoste di siste 2 månedene, tar nattesøvnen. Er litt deppa kan man si, selv om det er mye kjærlighet i den lille familien vår, trenger ikke råd, må bare få lufte litt på lokket
×
×
  • Opprett ny...