Gå til innhold

Lyra23

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lyra23

  1. Hei, har en veldig lys stue og er misfornøyd med gjenskinn og sortnivå på min nåværende 65". Jeg er dermed på leting etter en ny tv som kan kompensere noe for de utfordringene stua byr på - samtidig som jeg ikke ønsker å kjøpe en svindyr tv. Jeg er ikke kresen på noe vis, men dette er en plage for meg.

    Finnes det noen budsjettmodeller som kan være svaret for meg? 

    Ser også på tilbudet til Power med Frame 65" til 15k hvor man får med et annet samsung-produkt. Er denne tv'en bra på dette?

  2. Majken91 skrev (6 timer siden):

     

     

    Jeg vet at det faktum at et halvsøsken er tung rusmisbruker kan ødelegge sjansene mine for en slik klarering, så det jeg lurer på er om det er noen som sitter med høyeste klarering nå, og som har vært i en lignende situasjon? Fryktelig kjedelig om dette skal ødelegge.
     

    På forhånd, takk. 

    Rus hos slektninger vurderes, men bør ikke stoppe høyeste klarerering med mindre du og vedkommende har et forhold som gjør at du kan presses via hen.

  3. Salvesen. skrev (På 6.1.2023 den 19.47):

    Nei jeg tenkte ikke på raskere utbetaling egentlig, mer sikkerhet i at selskapet ikke går dunken i disse urolige tider. Forstår det slik at personen skal reise om veldig lang tid.

    Hei, ja, tenkte å bestille ca et år i forveien.

  4. zanta skrev (På 6.1.2023 den 16.20):

    Det kan ingen gi deg svaret på, men det er ikke mange alternativer hvis du ikke ønsker mellomlanding.

    Jeg er i (vestre) USA flere ganger i året, og har som regel en mellomlanding hver vei. Denne tar jeg alltid i Europa på veien bortover, da flybytte i USA alltid blir hassle. Ved innreise må du først stå i kø i immigration, så hente bagasjen, passere customs og sjekke den inn på nytt, ofte bytte terminal, og stå i ny kø i sikkerhetskontrollen, før du kommer til flyet videre. Flyplassene i USA er svært forskjellige, både med prosedyrer og utstyr, men har til felles at de er lite effektive, så her bør du regne med 4-6 timer.

    Foretrekker flybytte i Europa også på hjemreisen, men hvis prisen er bra velger jeg flybytte i USA, da det går litt greiere på hjemreisen. Man slipper immigration, og bagasjen er sjekket helt frem (forutsatt sammenhengende billett). Terminalbytte og lang kø i sikkerhetskontrollen må man likevel regne med.

    Mine foretrukne flyplasser for flybytte i Europa er København og London. Amsterdam er også greit, men dersom du skal bytte i Frankfurt eller Paris bør du passe på at det er samme flyselskap som er operatør både til og fra flyplassen. Ellers kan det være kilometervis å gå, og ny sikkerhetskontroll. Spesielt Paris har jeg mange dårlige opplevelser med.

    Takk for svar - ja, mente flybytte i USA.

  5. robertaas skrev (15 timer siden):

    SAS

    Har brukt Lyft i USA uten problemer i flere år. Det er mulig at det er utfordringer om du laster ned app og prøver registrere deg mens du er i USA.

    Mellomlanding ved ankomst i USA er ikke å anbefale.

    Kjipt område og langt fra cruiseterminalen. Bo heller på South Beach.

    Takk for tips alle sammen. Mellomlanding utgår. Ser at Norse flyr direkte, men så er det jo likviditeten til disse døgnflue-selskapene da. Hvor lenge lever de...

  6. robertaas skrev (21 timer siden):

    Om det faktisk er Miami skipet går fra så bruker jeg fly dit direkte fra OSL. Skal også gjøre det om noen uker.

    Om det er flere og bagasje som skal til cruise-terminalen eller hotell (greit å legge inn minst én natt i tilfelle forsinkelse) så er det antagelig lettest å bruke en eller annen taxi-app. Det er mulig å reise kollektivt, men der blir det lett kronglete.

     

    Hvem flyr du med da? Skipet går fra Miami og ikke FL.

×
×
  • Opprett ny...