Gå til innhold

Lyra23

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lyra23

  1. Ja, det hjelper litt med persienner, men lystette gardiner kan jeg ikke ha i stua 😉
  2. Hei, har en veldig lys stue og er misfornøyd med gjenskinn og sortnivå på min nåværende 65". Jeg er dermed på leting etter en ny tv som kan kompensere noe for de utfordringene stua byr på - samtidig som jeg ikke ønsker å kjøpe en svindyr tv. Jeg er ikke kresen på noe vis, men dette er en plage for meg. Finnes det noen budsjettmodeller som kan være svaret for meg? Ser også på tilbudet til Power med Frame 65" til 15k hvor man får med et annet samsung-produkt. Er denne tv'en bra på dette?
  3. Rus hos slektninger vurderes, men bør ikke stoppe høyeste klarerering med mindre du og vedkommende har et forhold som gjør at du kan presses via hen.
  4. Dere kommer ingen vei med dette så klart. Sure penger, men men.
  5. Utleier har ingen plikt til dette. Nøkler er på avveie hele tiden. Tror du den nøkkelen du refererer til er den eneste som er på avveie? Hvis man skulle bytte låssystem hver bidige gang en nøkkel blir borte, så blir det noen kroner ja. Derfor er digitale systemer fremtiden.
  6. Hei, ja, tenkte å bestille ca et år i forveien.
  7. Takk for svar - ja, mente flybytte i USA.
  8. Takk for tips alle sammen. Mellomlanding utgår. Ser at Norse flyr direkte, men så er det jo likviditeten til disse døgnflue-selskapene da. Hvor lenge lever de...
  9. Hvem flyr du med da? Skipet går fra Miami og ikke FL.
  10. Hei, har bestilt cruise for påsken 2024 med utreise Miami. Ser at det er litt kronglete å fly dit. Noen som har erfaringer, tips og råd?
×
×
  • Opprett ny...