Gå til innhold

Jokkefanten

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Jokkefanten sine prestasjoner

12

Nettsamfunnsomdømme

  1. Njaa.. Nå synes jeg at Amazon har vært ganske gode med seriene de har laget? Reacher er bra, Invincible er konge, the boys er knall, The Expanse var rå.. Pluss at Rings of Power er underholdende og god ;) Rings of power og the boys er jo helt annerledes fra kildematerialet. Til forsvar for The Boys fungerer den moderne adapsjonen sett i kontekst av hva The Boys handler om. Opprinnelig som edgy dekonstruksjon av datidens klisjeer og ideer om superhelt sjangeren i tegneserie, nå som edgy dekonstruksjon av nåtidens superhelt filmer.
  2. Konami er vel ikke kjent som det selskapet som behandler sine IPs med den største respekten. Er vel bare å se på hvordan det gikk med både MGS og Silent Hill som franchises frem til dette punktet. Intet nytt.
  3. Det tok en liten før mods ble aktuelt for valheim på release. Valheim plus var vel først ute og tok 2 uker og var vel ikke akkurat utviklet via noe form for mod support. Utviklerne har ikke bidratt til å gjøre livet enklere for moddere, så det er engasjement fra spillere som sørget for det. Det samme vil vel gjelde for enshrouded.
  4. Spilte du alene eller med andre folk? Spillets underholdningsverdi kommer fra samarbeid med andre spillere til tross for kaoset som er innebygd i gameplay loopen. Her er friendly fire, "accidental deaths" og feiling en stor del av sjarmen og gameplayet. Dersom man ikke synes det er gøy er dette en ærlig sak, men for de som liker spillet (og det er mange av oss) så er det den satiriske sjarmen som kommer fra settingen kombinert med ekstremt bra gameplay og replay value som gjør at gamet fungerer så bra.
  5. Synes dette var fantastiske nyheter nå på slutten av året, det har vært svært fattig informasjon angående dette prosjektet så langt. At Henry Cavill sitter fremst i skuta som Executive Producer taler godt for dette, da tidligere virket det som om skuespilleren hadde en mer vag rolle ovenfor samarbeidet med Amazon. Mtp. Cavills tidligere holdning til produksjonen rundt Netflix adapsjonen av The Witcher lover dette godt. Warhammer 40k er en utømmelig kilde for å kunne fortelle gode, store fortellinger og personlig gleder jeg meg til å se hva Games Workshop og Amazon ender opp med å lansere.
  6. De har visst allerede bekreftet at neste sesong av Rings of Power skal være nærmere kildematerialet til Tolkien og fokusere mest på Saurons fremvekst som en makt i Middle-Earth.
  7. Det er kjipt ovenfor faktiske uavhengige spillutviklere å måtte puttes i bås med prosjekter som har både økonomisk støtte og utgiverstøtte fra større selskap.
  8. Gøy å se Dredge dukke opp i nominasjonslista, tvilsomt at det kan slå Pizza Tower ift. debut derimot med tanke på hvor varmt internettet tok imot Peppino og gjengen.
  9. Utfordringen med spill som League of Legends kommer fra faktorene man ikke selv kan kontrollere. Er man uheldig nok så har man nærmest ingen innflytelseskraft på hva man kan få ut av en match. Kombiner dette med en antagelse om at alle og enhver kun vil ditt verste så har man oppskriften på et team-basert game hvor team-aspektet blir det minst underholdende av dem alle.
  10. "Sony har PS5 som allerede er heftigere enn det som finnes av PC-er." Da må du gjerne undersøke hva som finnes av PC-er der ute.
  11. Var det ikke akkurat denne typen hendelser som Sony uttalte seg om var årsaken til at de ikke var interessert i tett samarbeid med Activision-Blizzard?
  12. Det er mye som kan gå feil med denne TV serien, men jeg har hørt Games Workshop er 'hands off' for tida. I alle fall med spill lisensene. Istedet for å gi hele 40K og Fantasy til enkelt-aktører og følge nøye med, så deles det opp og spres vidt. Mengde over kvalitet. Joda, GW er ikke kjent for intern kvalitetskontroll på de produktene som blir laget med deres lisens. Iallefall ikke på gameplay fronten. Men med tanke på at dette blir deres første store seanse innenfor live-action media skulle man tro at de velger å satse på kvalitet først og fremst. Gjenstår å se, men holder meg positiv inntil det motsatte er bevist. Henry Cavill gir velvilje i min bok.
  13. Veldig spent på hvordan dette blir, har stor tiltro og håp til Henry Cavill når man har hørt diverse om hva som har foregått behind-the-scenes på Witcher serien. Games Workshop har jo sitt eget variable rykte, samme med Amazon. Så lenge man ikke ender opp med at Warhammer får en Rings of Power behandling burde dette bli et bra og spennende prosjekt!
  14. Ufattelig kult etter å ha fulgt med på utviklingen av dette spillet over lang, lang tid. Zach og Tarn Adams får endelig se litt gevinst igjen etter flere år med arbeid, har enda til gode å kjøpe spillet selv men har spillet den klassiske versjonen av Dwarf Fortress siden man snubla over Boatmurdered for flere år tilbake.
×
×
  • Opprett ny...