Gå til innhold

Karoline111

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Karoline111 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Karoline111

    Øresus

    Hvordan oppstod dit? Har du litt redusert hørsel?
  2. Karoline111

    Øresus

    Ja.. min har liksom vart 5-6 uker. Men skal sies at forskjøelsen henger fortsatt litt igjen. Har fortsatt propper npr jeg svelger og slim i nese/hals. Så har ikke blitt helt 100% bra av den enda
  3. Karoline111

    Øresus

    Har du noe sted jeg kan kontakte deg på? Lettere å snakke?
  4. Karoline111

    Øresus

    Rart at det skal vare så lenge etter en forskjølese. Skulle tro at pipingen forsvant når man ble frisk..
  5. Karoline111

    Øresus

    Hvor lenge har det vart etter at du har fått det av kraftig forskjølese?
  6. Karoline111

    Øresus

    Forsvant det etter bihulebetennelsen da? Og fikk du forklaring på hvorfor det varte så lenge etter bihulebetennelsen? Prøver ikke tenke på det. Men det er vanskelig npr jeg hører så fort det blir litt stille.. da piper det og jeg får helt angst og redd for at det skal forbli sann resten av livet og at jeg aldri får ro. Jeg har aldri hatt noe sørlig av dette før. Kom liksom rett etter luftveisinfeksjonen og skikkelig tett i nese og hals..
  7. Karoline111

    Øresus

    Skjønner. Hvor lenge er det lengste du har hatt etter forskjølelse da? Nei. Man hører mye mer når man hører etter og leter etter det. Man merker det fort når det er stille. Da kommer lyden med en gang. Men har liksom ikke helt propp. Men det popper i ørene når jeg svelger. Legen sa at det kunne vare 4-8 uker etter man hadde blitt helt frisk.. skjønner bare ikke at det kan være piping i 4-8 uker etter man har blitt frisk
  8. Karoline111

    Øresus

    Nei. Huff det var ikke det jeg ville høre at du hadde fått permanent tinnitus.. vet du hvorfor du fikk tinnitus da? Var du syk eller noe? Min kom og gikk litt. Først pp ene bare litt. Sp forsvant det der også har det vært konstant lenge nå på det andre.. hva gjør du når du sober? Klarer du den lyden da? Har du fått en klinikk til å sjekke deg da? Og har du hørt om den mye behandlingen for tinnitus som kom nå i sommer? Den som skal fjerne og redusere det..
  9. Karoline111

    Øresus

    Okei. Blir bare så redd det skal vare for alltid. Men hørseltesten var helt fin og ingen støyskade. Og det kom jo liksom akkurat onde ukene jeg var forskjølet eller fikk viruset. Prøver slappe av. Men får angst hver gsng jeg hører pipingen.. og når jeg først har hørt den en dag så hører jeg den liksom mye høyere og hele tiden.. håper virkelig det går over. Men er det normalt å ha det 4-5 uker etter forskjølese osv? Vet du om flere som har fått øresus etter forskjølese og vart lenge? huff.. Jaja. Men du klarer liksom leve med pipingen? Hvordan klarer du vende deg til det? Tok vel litt tid? Og klarer du legge deg på kvelden helt stille og vende deg til pipen? Jeh får helt angst..
  10. Karoline111

    Øresus

    Hadde set i februar. Kan hende jeg har hatt det denne gangen og? Ikke testet.. har sjekket med øre nese hals flere ganger. Hun mener jeg har litt undertrykk og at det er fra forskjøelsen. Ja. Vet liksom ikke om jeg er helt frisk.. for er litt tett i øvre bilhuler og har litt slim fortsatt mellom nesa og halsen. Og får vondt i halsen på nattaen.. du sliter med det? Hvordan fikk du det og klarer du slappe av og fokusere på noe amnet? men hvorfor flere uker etter man er frisk? Skulle det ikke forsvinne når man blir helt frisk..
  11. Karoline111

    Øresus

    Har liksom ikke dotter lenger føler jeg.. Men det plopper npr jeg svelger. Akkurat som det er litt dott som jeg ikke merker helt. Men ørene plopper hver gsng jeg svelger. Hører liksom plopp i øret. Og da er det ikke bra enda? Vet liksom ikke om jeg er helt bra enda?.. fordi jeg er fortsatt litt tett i nesa på nattaen og sår hals på nattaen.. hvor lenge etter en virus eller forskjølese kan man ha sann pip da? Kan man liksom ha der i 5-6 uker?
  12. Karoline111

    Øresus

    Okei. Skjønner. Jeg har vært forskjølet og slik i mesa helt til nå egentlig.. Men legen har sett ned og mener slimhinnene mine ser bra ut nå. Jeg har også slik atbdet popper i ørene når jeg svelger fortsatt nå.. akkurat som en dott åpner seg.. hvor lang tid etter forskjølelse kan det ta? Og hva er det som påvirker pipingen når ørene ikke har blitt bra enda? Skjønner ikke at hvis ørene ikle har blitt bra enda at det kan gi piping
  13. Karoline111

    Øresus

    Nei. Ikke noe øresus før forskjøelsen. Det var dotter i ørene. Har hatt stiv nakke og kjeve i flere år..
  14. Karoline111

    Øresus

    Skjønner. Hører du piping når du skal sove da? okei. skjønner bare ikke hvorfor influensa og infeksjoner kn gi piping
  15. Karoline111

    Øresus

    Okei. Hvor lenge har du det da etter influensa? Hvordan klarer du ikke fokusere på det?
×
×
  • Opprett ny...