Gå til innhold

Martin trenger hjelp

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Martin trenger hjelp sine prestasjoner

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Da var Bios oppdatert og alt fungerer Takk for alle innspill! Noen som har link til maskinskrue som låser NVME minnekort på plass?
  2. Er lett å være etterpåklok Jeg googlet skifte av ram, skjermkort, vifter, NVME, etc, men googlet ikke bytte av prosessor da jeg hadde sjekket at ryzen var kompatibel med hovedkortet. Jeg kan ingenting om PC så det virket logisk for meg at en nyere modell av samme prosessor var kompatibel, men skulle selvfølgelig sjekket dette. Du trenger ikke gni det inn at det var så åpenbart Du har kanskje gjort en feil i livet du også?
  3. I see. Men takk for hjelpen uansett, da vet jeg problemet. Er det mulig for meg å oppdatere kun med USB med det hovedkortet jeg har, eller må jeg ut med CPU for å gjøre oppdateringen?
  4. Okei, jeg så at hovedkortet støttet AM4 og Ryzen, så jeg var nok litt naiv og trodde det gikk fint å bytte uten mer forarbeid. Hovedkortet jeg har er dette: https://www.komplett.no/product/1004672?noredirect=true MSI X470 GAMING PRO CARBON
  5. Nei jeg trodde ikke det var nøvendig. Men kommer jeg meg inn i BIOS når tastatur, mus og annet tilhør på USB er helt mørkt? Jeg må vell benytte tastaturet for å komme meg inn i BIOS?
  6. Mine komponenter hvis det er relevant: MB: MSI X470 GAMING PRO CARBON RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHz 16GB GPU Aorus RTX 3070 CPU: Ryzen 9 5900X Windows 10 Home Samsung EVO 970 m.2 nvme
  7. Hei, Jeg har hatt en fungerende PC der jeg nå har byttet noen deler. Byttet delene i anledning av jeg har fått ny skjerm som jeg kjøpte på black friday. Da deler var byttet og jeg skrudde på PC og skjerm ville ikke skjermen koble seg opp. Det er heller ikke lys i tastatur, mus, eller headsett. Den gamle skjermen vil heller ikke fungere lengre. Det er lys i skjermkort, display til prosessor, alle vifter og diverse lys har strøm. Hva kan jeg feilsøke, hva kan ha skjedd nå da jeg ikke får kontakt med skjerm eller tilbehør tilkoblet USB? Det som ble byttet før oppstart av PCen var: -Prosessor, fra AMD 2700 eller lignende til Ryzen 9 5900x -Kraken Z53 kjørler -Ram ble byttet, men har byttet tilbake da jeg sjekket at motherboard ikke var kompatibel -Flyttet rundt på noen vifter Setter stor pris på hjelp!
×
×
  • Opprett ny...