Gå til innhold

vg9

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av vg9

  1. vg9

    Excel hjelp

    Hei Jeg prøver å lage en formel for utregning av årslønn som sykmeldt om man har utvidet sykelønn eller ikke. Dersom man svarer "ja" skal den returnere samme beløp som man har skrevet inn som lønn. Dersom man svarer "nei" skal den returnere 6 G (668862 kr) dersom man har skrevet inn en lønn over 6 G. Dersom lønn er under 6 G skal beløpet man har skrevet inn bli stående. Var det forståelig? Hjelp mottas med takk! 🤠
  2. Hei, jeg har en MacBook Air 2017 (pr nå Sierra 10.12.6). Den har blitt lite brukt og ikke oppdatert. Ønsker nå å sjekke om det er mulig å oppdatere til Monterey. Iflg apple.com skal det være mulig, men jeg får det ikke til. Må jeg oppgradere til alle de "mellom" den jeg har og Monterey før det fungerer? Hvordan gjør jeg det? 😇
  3. Hei! Ja fikk det til til slutt. Endte med å legge inn alt fra listen med 1500 i listen med 6000 2 ganger, for så å markere og fjerne duplikater. Mulig litt knotete, men fungerte! Ellers tusen takk for tilbud om hjelp :-)
  4. Alle oppføringene på hver enkelt liste skal være unike ja. Men det er altså de som går igjen fra den ene listen som skal fjernes i den andre. Forsøkte meg litt på finn rad i går, uten at jeg fikk det til. Har lagt inn begge listene i samme regneark, som to faner.
  5. Takk for svar! så ikke denne før nå.
  6. Jeg skal prøve. Vet ikke hvordan man kjører en vlookup men det kan sikkert googles. Vet ikke om jeg forstod hva du mente ole_marius, men da må jeg vel inn og "lete" etter de 1500 en og en for å slette? Det er forresten snakk om e-postadresser, ikke tall.
  7. Ikke alle fra liste 1 (1500 linjer) finnes i liste 2 (6000 linjer), men de fleste. De like verdiene vil finnes på ulike linjer i de to regnearkene, hvis det var det du mente?
  8. Jeg vil ikke bare fjerne duplikater, jeg vil fjerne disse linjene helt fra regnearket med 6000 linjer.
  9. Hei, jeg har to lister i excel. Den ene med ca 6000 linjer og den andre ca 1500 linjer. Jeg ønsker å fjerne alle linjene i listen med 6000 som også finnes i listen med 1500 linjer. Så jeg sitter igjen med 4500 linjer - altså de som kun finnes i dette ene regnearket. Håper det var forståelig! Noen som vet?
×
×
  • Opprett ny...