Gå til innhold

crebcycle

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av crebcycle

  1. Dette er nok det enkleste, men dette er vel noe som som må tilbakebetales lenge før jeg er ferdig med studiet og får jobb. Ønsker ikke utsette mine foreldre for dette da jeg ikke har mulighet til å betale noe mens jeg studerer. Men takk for innspill, skal sjekke ut litt nærmere.
  2. Ja er svindyrt, gir ikke så god avkastning før etter 3-7 år etter endt studie, men er veldig godt betalt så fremst jeg blir i Amerika.
  3. Tusen takk! Det er Medisin
  4. Hei. Jeg er så heldig å ha kommet i den situasjon at jeg har fått opptak til drømmestudiet mitt. Det er I USA, og koster ca 80 000 USD per år med alle levekostander og skolepenger inkludert. Har fått stipend 40 000 USD fra universitetet basert på akademisk «merit». Dette fordelt over alle 4 årene studiet varer. Problemet er at jeg har brukt opp 5 av de åtte årene jeg har hos lånekassen og må derfor ha en måte å finansiere 30 000 USD de tre første årene. Siste året har jeg mulighet til å få et lån i USA uten en såkalt CO SIGNER, som dekker hele siste året. Lånekassen har maksgrense på ca 40 000 USD per år for studier i USA. Er det noen som vet om noen gode private studielån i Norge? Har sett litt rundt på nettet, men virker som ingen er veldig rimelige. I USA må du ha en amerikansk co signer i de aller fleste tilfeller, med en god inntekt og god credit score. Da jeg bare kjenner studenter på 21-22 år, er det dessverre ingen jeg kan bruke som co signer. Noen som vet?
×
×
  • Opprett ny...