Gå til innhold

Ungherremann

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Ungherremann sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Vet ikke helt jeg. Jeg var jo det å så at det ikke var frivillig. Hun gikk ofte lettkledd hjemme. Kom fra badet og veltet en skål med godteri. Når hun holdt på å samle alt opp ble hun hoppet på bakfra. Så nei var absolutt ikke frivillig eller en tanke hun hadde. Hun prøvde å komme seg unna og si nei som ofte vi opplever ved vanlig oppførsel av hunder. Jeg trodde i utgangspunktet det gikk fint til hun sa hjelp meg da. Hun var jo livredd etterpå. Så helt feil å si det. Men skjønner tanken din. Når jeg prøvde å få hunden vekk så gikk det ikke utenat det var vondt for henne. Så vi måtte. I følge legen så var det vanlig at dette skjedde at de låser seg. Eksen dersomot kjente på sykt skam grunnet orgasme. Hun trodde det var noe i veien med henne. Fikk beskjed at dette og kunne være normalt når kroppen prøver å forsvare seg selv. Jobber nå med noe som gjør at jeg hører og få se mye av taboo til folk. Og kan egentlig si med sikkerhet. At eksen ikke forventet det eller hadde noen fantasi om det der og da. Hva hun gjorde i etterkant eller nå aner jeg ikke. PS syntes innlegget ditt var veldig bra.
  2. Vet ikke hvordan andres erfaringer er. men nærmeste jeg kommer er en episode som skjedde med en eks av meg. Da hun ble "forgrepet" av en hund. hun prøvde å komme seg unna. men frøs helt. Prøvde å hjelpe henne. men var kanskje litt for treig. en hun beskrevet det som skummelt. men at "kroppen" likte det. vet ikke om det er en natur menneskelig respons med orgasme. Men klandrer verken henne eller hunden for å si det sånn. Om folk som aktivt oppsøker det å voldta dyr er uakseptabelt.
  3. Meste parten av tiden er det menn ja. Mange gang er det av årsaker at de gjerne er bifil eller ikke er helt åpen om seksualiteten sin. Andre ganger, men færre er kvinner. Ofte eldre som søker yngre. Er ofte en blanding av samtaler og nærhet. og intimitet. Jeg er av natur veldig opptatt av å gi.
  4. Hei, Ung kar her på 26 år, jeg er 186 cm høy. Vel trent og mørk. Spør,jeg varer skjønner at det ikke er mange menn der ute som holder på med det samme. Eller bare diskutere seksualitet. Har prøvd en del og vil prøve mer. Spør i vei om det er noe dere lurer på.
×
×
  • Opprett ny...