Gå til innhold

Reign

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Reign

  1. Er det derfor Teslaer aldri blinker i rundkjøringer altså!
  2. Så lenge det kommer fra Jack Daniels-fabrikken, så er det ikke bra. Jeg sa tross alt skikkelige saker. Skotsk og irsk whiskey er generelt langt bedre enn amerikansk bourbon. Likør faktisk. Mens butikkØL ikke er godt nok. Dette må jo være satire.
  3. Sitter folk og drikker Jack Daniels reint? Det er jo blandevann… Nei, holder meg til skikkelig saker fra Skottland eller Irland.
  4. Eh nei, du har lov til å ha med deg fem liter øl tollfritt om du ikke har med deg andre alkoholholdige varer over 2,5%. Og i tillegg til de fem tollfrie literne, kan du fortolle inntil 27 liter til 23 kr/l i kvoteappen. Enkelt regnet kan du da ha med deg fire brett/kasser med 0,33 bokser/flasker, uten å stanse på tollsted, så lenge du har fortollet de nevnte 27 literne i appen. I tillegg glemmer du at ikke alle bor innen kort distanse fra Sverige, slik at "harrytur" ikke er aktuelt.
  5. Finnes da hveteØL på butikken i Norge. Jeg har ikke sagt noe at man ikke får ha en mening. Jeg sier bare noe om hvordan meningen din oppfattes når du ordla deg som du gjorde. Nok om det, poenget var ikke en lengre diskusjon, det var bare påpekning.
  6. Paulaner er jo butikkØL i Tyskland, det er ikke noe spesielt med det. Og da fremstår det litt sånn "breialt" å rakke ned på norsk butikkØL. Og man blir fort en sær type dersom man er en gjeng folk i lystig lag, som brått nekter å gå inn på et utested eller restaurant som ikke har "fint" nok ØL. Jeg aner ikke hvorfor du skriver ØL med store bokstaver.
  7. Mythos er overraskende god på glassflaske, det samme gjelder Efes. Drukket MYE av det på ferie der nede, og de gjør seg godt på sommerdager her i nord også.
  8. Alltid fascinerende når folk er litt sånn småbreiale på at de drikker skikkelig "godt" øl, så kommer de med noe som f.eks. Paulaner, som i det store og hele smaker lite. Altså, det er på ingen måte et vondt øl, drukket det masse, men selv min kone som ikke like pilsner, lager eller andre vanlige typer med øl, kan drikke Paulaner nettopp fordi det smaker så lite øl. Mine vanligste kjøp pga god smak (etter mitt syn) og god pris på Systembolaget er Brooklyn Lager, Brooklyn East IPA og Amundsen Helles Good Lager og Zlatopramen Half'n'half.
  9. Fullstendig klar over hvordan opptaket har vært på PHS - jeg har kommet meg gjennom det og blitt tatt på studiet på første forsøket.
  10. Jeg forstår ikke folk som leier seg den samme eller tilnærmet samme bilen som de selv eier, spesielt når man skal til et annet kontinent der man har tilgang på helt andre biler. Ikke at jeg noen gang hadde kjøpt den selv til en edruelig pris i Norge, men det var veldig artig å kjøre en Dodge Charger med V6er da jeg var i USA i 2015. Jeg hadde jo blitt særdeles skuffet om jeg fikk ut f.eks. en Ford Mondeo (Fusion). Men det er nå bare meg da 🙂
  11. Neida, det rareste i verden er ikke, men alle jeg kommer på som jeg kjenner godt nok til å vite hvor mange biler de eier, så er den ekstra bilen tilnærmet alltid en veteran eller en cab. Sånn sett var kombinasjonen din litt merkelig. Den blir langt mindre merkelig når du får deg en cab. Vi har kun en garasjeplass og økonomi til en bil, så situasjonen din fremstår som utopisk for min del, og jeg misunner deg 🙂 Takk for tipset! Utenom utfordringen, hvordan var den generelle opplevelsen din med denne bilen?
  12. Jeg hadde tre jobbintervjuer via videochat i 2020 - jeg fikk tilbud om jobb alle tre stedene. Om man er en egnet kandidat vil det skinne gjennom også i en videochat.
  13. Hvorfor har dere tre biler, når ingen av dem er en typisk sommerbil? Ser at du lukter på en cab altså, men merkelig å sitte med alle disse tre, hvis dere ikke har voksne barn i husstanden som dere lar ha tilgang på bil da?
  14. 2010 Audi Q5 2.0 TDI 143HK med manuell girkasse. Jeg må si at jeg er meget fornøyd med den. Har straks hatt den i tre år, og kjenner godt han som hadde den fra 2014 og solgte den til meg. Det har - bank i bordet - ikke vært noen problemer med den, så med tanke på at vi ikke har lån på den og den gjør jobben som familiebil, så beholdes den nok i hvert fall et år til. Vi har et stykk småtroll i bakovervendt stol, så hvis det blir et småtroll til ila de neste 1-2 årene lukter jeg på en Skoda Superb stasjonsvogn. Jeg er såpass lang at det kun er et fåtall biler der jeg kan sitte i en forsvarlig stilling samtidig som jeg har en bilstol bak meg, og Superb fremstår som den beste totalpakka mtp pris, pålitelighet og utseende. Tenker da på en 2.0 TDI med 190 HK eller 1.8 TSi med 180 HK, og 4x4, fordi hver gang jeg har kjørt bil med forhjulstrekk på vinterstid de siste årene, så har jeg vært uheldig med å havne på stedet som har vært glatte og jeg har slitt med å komme meg løs. Det sånne ting man slutter å tenke når man er vant til å ha 4x4 og bakkeklaring, og jeg har ikke lyst til å bry meg med sånt med neste bil heller. Spesielt ikke med to troll i baksetet.
  15. Dette var ikke akkurat en heldig utskilling av en tråd...
  16. Vi kjøpte en ny Soul i 2016 og hadde den noen år før vi kvittet oss med den pga ikke lenger behov for privatbil. Fantastisk bybil med god plass inni. Man sitter litt høyt, den er god å kjøre over fartsdumper og trikkeskinner, og det er en VELDIG enkel bil å parkere pga sin firkantete form (i tillegg til parkeringssensorer og kamera selvfølgelig). Generelt en god bil å kjøre syntes jeg!
  17. Har selv jobba 9 år i Kiwi. Problemet er at de ikke renser maskinen ofte nok. Jeg har aldri avvist noens betaling fordi mynten ikke gikk gjennom. Løste det alltid på en eller annen måte.
  18. Det er en flust av jobber der belastningen ikke har noe med det fysiske å gjøre. Slutt å importer amerikansk arbeidsmentalitet. Er du syk, så er du syk.
  19. Problemstillingen går over hodet på deg. Når ungen din er syk, så tar du sykt barn dag. Da jobber du ikke hjemmefra. Du virker også veldig uvitende og naiv når du lever etter mantraet "klarer jeg å vaske bilen, så klarer jeg å jobbe." Alle jobber ikke på bilvaskeri.
  20. Hvorfor tar du ut sykt barn dag når du jobber hjemmefra?
  21. Mulig han slang med leppa, men kroppsspråket hans var rolig rett før han blir deiset i bakken. Og det skjer ingenting i videoen som tilsier at det skal være nødvendig å slå ham med knyttet neve eller batong.
×
×
  • Opprett ny...