Gå til innhold

1999ffg

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 1999ffg

  1. Gomle skrev (3 timer siden):

    Alder spiller ingen rolle. Jeg er 38år og går B1(første året) nå. Den gamleste i hele B1 er 48år.
    så svaret er NEI.  spiller ingen rolle. det er du som person som betyr noe. Det er det også en arbeidsgiver vil se på. En fordel med å være litt eldre er at man opparbeider seg livserfaring som kan komme godt med både for deg selv men også medstudenter og fremtidige kolleger. :)

    Godt og høre! Er akkurat ferdig med en annen bachelor, men er politi jeg egentlig alltid har ønsket å jobbe som😄. Som skrevet over mangler jeg noen poeng for å komme inn, og følte jeg fikk "dårlig" tid på å ta en ny bachelor. Men kjekt å høre at det er folk i alle aldre på studie! 

  2. Phs2022 skrev (15 minutter siden):

    Syntes også det det er vanskeligere enn jeg trodde😅Hvor mange fag tar du opp? Håper også snittet går ned! Undrer meg fortsatt over at det ikke er mer engasjement her inne også. 

    Jeg tar opp naturfag sf og matte 2py nå i vinter. Tenkte å ta opp matte 1py og nynorsk + bokmål skriftlig til vår. Er noen kjipe vg2 karakterer som drar snittet mitt skikkelig ned, men der har det kommet nye reformer så de fagene er det ikke mulig å ta opp.. hvilke fag tar du opp? Og skal du ta opp noen til våren? Ser jo at eksamenene om våren holdes i mai, og det er vell da intervjuet også holdes. Jeg la også merke til hvor lite aktivitet det er i forhold til 2021.

  3. Phs2022 skrev (22 minutter siden):

    Jeg blir 23 til neste år. Vil aldri tro det er for sent. Hvis det er dette du ønsker, skal ikke det stoppe deg! Jeg ville anbefalt å ta opp fag for å forbedre snittet. Jeg hadde ca det samme som deg i år, men kom ikke inn. Var nr 33 på venteliste i Bodø. 

     Jeg holder på å ta opp fag, og håper jeg klarer å vippe det til litt over 5, men er vanskeligere enn hva jeg trodde. Har også et lite håp om at snittet muligens synker enda litt🤞🏼

  4. Hvor gamle er dere som søker i 2023? Jeg blir selv 24 år (født i 99), men er ikke sikker på om jeg klarer å få høyt nok snitt til våren for å komme inn. For øyeblikket har jeg 4,93 med alle tilleggspoeng. Skulle jeg ikke kommet inn pga snitt, eller vært uheldig og røket på en av testene, er det for gammelt å søke når man er 25? Ikke mtp for gammel for utdanningen, men blir du mindre attraktiv når du skal søke jobb og er nyutdannet som 28 åring?😅

×
×
  • Opprett ny...