Gå til innhold

Alexlissom

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Alexlissom

  1. PS5 m/ God of War. https://www.power.no/gaming/playstation/playstation-konsoll/playstation-5-konsoll-god-of-war-ragnarok-bundle/p-1849615/ Sandefjord og Notodden. Var også en på Strømmen, men forsvant.
  2. Power har en PS5 + God of War i Knarvik 😅 Førstemann! 😛
  3. Moro dette da, men hvordan får jeg opp «Vis produkter i butikk» og må jeg da ringe selve butikken ?
  4. Vurderer å kjøpe et PS spill av en bruker som allerede har installert sitt på sin PS konto på sin egen PS5 via Finn.no. Han sier han skal gi meg brukernavn og passordet sitt, så jeg kan logge på han og laste ned spillet på min nye PS5. Han sier videre at han skal slette brukeren etter dette, synes det da er rart. Han sier at han kun har dette spillet på brukeren og vil slette det. Høres veldig shady ut, men han kan snakke for seg. Noen som kan bekrefte at dette ikke er scam? https://www.finn.no/
  5. Skal kjøpe et PS spill av en bruker som allerede har installert sitt via Finn.no. Han sier han skal gi meg brukernavn og passord, så jeg kan logge på han og laste ned spillet på min nye PS5. Han sier videre at han skal slette brukeren etter dette, synes det da er rart. Han sier at han kun har dette spillet på brukeren og vil slette det. Høres veldig rart ut. Noen som kan bekrefte at dette ikke er scam?
×
×
  • Opprett ny...