Gå til innhold

Luciapus

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Luciapus

  1. Nå har jeg blitt kastet ut av kvinneguiden, så nå orker jeg ikke mer... Denne gangen vet jeg ikke hva jeg har gjort galt. Ble veldig sjokkert og får jo heller ikke vite hva jeg har skrevet feil..... Er det noe vits i å spørre om grunnen eller la være?
  2. Ok, men hva om det er flere i husstanden, og hva om det er flere dataer og mobiler? Tydeligvis. For personen det gjelder får ikke logget seg på sin mobil eller data, og den andre i husstanden får ikke logget seg på sin mobil eller data. Men hva om man logger på med ny bruker på andre dataer og mobiler og likevel blir utestengt? De andre i husstanden får ikke brukt disse datatene pga når man er utestengt går det ikke an å logge på med andre brukere.
  3. Vet ikke hvor jeg skal postlegge dette, men prøver her under datamaskiner. Noen jeg kjenner er utestengt fra et forum, og denne personen lagde en annen bruker på en annen datamaskin og ble utestengt selv om brukeren var helt ny. Jeg syns det høres rart ut. Hvordan kan de som driver forumet vite hvem den nye brukeren er om man har annen e-postadresse og ny bruker og ny datamaskin? Vil det si at alle som bor på samme adresse blir utestengt om de lager bruker?
  4. Går du til privat psykolog? Ja, den angsten kan være vanskelig. Så spørs det på gruppa også.
  5. Ja, det er mange fine kattenavn der ute. ❤️ Gleder meg til å se flere bilder av katter. 😺😼😻
  6. Ja, det er vanskelig å måtte avslutte når man føler man trenger mer hjelp og samtale og støtte, mens behandler må avslutte for å slippe til noen andre. Hadde gruppeterapi vært noe for deg? Jeg gikk i gruppeterapi i 2 år, men klarte ikke si et ord siden det var så mange. Det dukker nok opp mange gode råd i alt vi skriver her. Håper ts får god hjelp og oppfølging.
  7. Jeg hadde han i 7 år og vi var bestevenner. Han kom alltid løpende til meg når jeg kom hjem og det var masse kos. Det var ubetinget kjærlighet og han hadde det som en konge. Det var det sterkeste båndet jeg har hatt til et kjæledyr noen gang. Han het Lucifer, men har verdens snilleste mot meg. Jeg fikk han da han var 8 uker og han skulle egentlig avlives. Det er nok mer jobb å skulle opparbeide seg tillit til en mer voksen katt, ja. Må være tålmodig. Tror katter forstår mye mer enn vi tror. De er healere og magiske. Er nok en grunn til at de ble sett på som hellige i oldtidens Egypt.
  8. Trenger tips til gode melkefrie sjokolader. Kan gjerne være veganske. Og helst glutenfrie også. Har smakt på en del på helsekost, som Vego. Fant også en som heter go'vegan. Av en eller annen grunn får jeg vondt i hodet av for mye fett og sukker sammen..
  9. Jeg syns det var en dårlig grunn, for alle trenger hjelp uansett bakgrunn. Iblant sier behandlere dumme ting, og det var ikke profesjonelt sagt. Hver gang dps skille avslutte med meg da de alltid at de ville at jeg skulle prøve å klare meg alene, så fikk jeg heller ta kontakt om det gikk dårlig.
  10. Ja, det er lange ventetider, så det er viktig å ha en god henvisning fra fastlegen til avtalespesialister også. Som regel må man vente opptil 1 år. Man ser at hver enkelt behov, tenker jeg. Jeg har vært inn og ut av dps og alltid blitt tatt inn. Første gang jeg har blitt avvist og det tror jeg er pga koronaen, men også pga hva forrige behandler skrev. Kan ikke tro psykologen sa dette til deg. Kanskje det var stor pågang på akkurat din dps når det gjelder dette?
  11. Nydelige katter Jeg hadde en katt som dessverre måtte avlives pga diabetes.
  12. Jeg ble også avvist av dps tidligere i år selv om jeg hadde gode grunner for å bli tatt inn. Jeg orket ikke klage, og fastlegen henviste meg til en avtalespesialist som jeg måtte finne selv. Tilfeldighetet gjorde at jeg kom til noen som er god på mine plager. Pga mine plager må jeg bare vente 3 mnd selv om det er 1 års ventetid. Avtalespesialisten forstod problemet, og avtalespesialister er ofte flinkere enn de på Dps som ofte er unge og nyutdannede. Avtalespesialister kan være psykolog eller psykiater. Om du ikke klager på anvisningen til dps, kunne en avtalespesialist være noe? Du betaler som på dps og får frikort. Avtalespesialister kan også henvise deg til dps ved behov. Private behandlere er veldig dyrt, så det er for de som har råd til det.
×
×
  • Opprett ny...