Gå til innhold

Gordonene

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Gordonene sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er med på den, begynner å bli mer og mer sikker på kombinasjon med IPS og aksjespare konto er smart for meg. Da for jeg fullt utbytta av IPS fordeler, samtidig som jeg for frihet med aksjespare konto.., enn avveing er aksjespare konto eller invisteringskonto….
  2. Men jeg for ikke skatte reduksjon på inntekt når jeg sparer med aksjesparekonto, tenker du at jeg vill oppnå høyere avkastning i aksjesparekonto enn IPS? Jeg kan vell drive å bytte fond inni IPS kontoen også? Er det friheten med å kunne ta ut pengene du tenker på?
  3. Nå har de vell redusert til 25k så jeg kunne vudert å kombinere IPS med noe annet, men hva skal det andre verre og hvorfor? Enn annen ting med IPS er at det er restriksjoner på uttaket.
  4. Jeg planlegger å starte opp privat pensjons sparing og ønsker å "spare" litt med dere hva dere tenker på hvordan jeg skal gjøre det ... Jeg har vurdert IPS, men har funnet ut at jeg ikke ønsker det på grunn av restriksjonene og uavklart hvordan skattereglene blir i fremtiden. Jeg har vurdert å opprette ASK konto eller investerings konto. Hvis jeg velger investerings konto så kan jeg ha 100% fond andel i starten også kan jeg gå over til enn blanding av rente fond og aksje fond når jeg blir eldre, på den måten manuelt skru ned risiko, på samme måte som de gjør i DNB live og andre pensjons forsikring som blir solgt ... Men jeg for ikke skjermingsfradrag .... Hvis jeg bruker enn ASK konto så kan jeg bare kjøpe aksje fond andeler og har ikke mulighet til å kjøpe rente fond eller obligasjoner ... Hvis jeg ønsker å bytte fra ASK til investerings konto så utløses det skatt .... Så hva gjør jeg? Begynner fra dag en (1) med investerings konto og ser bort i fra skjermingsbidraget? Jeg kan legge til jeg er 39år og ser for meg å gå av rundt 62år. Tusen takk for innspill.
  5. Hei, I dag har jeg fiber fra altibox hjemme og 4g på hytten (Chilli mobil ubegrenset med data sim, også hoved sim på mobil tlf). Jeg har vurdert litt om jeg skal gå over til 5g hjemme og på hytta for og spare noen kroner, ser Telia har 2TB per måned... Er det noen som vet om jeg kan ha 2 sim kort på samme abonnement på sånn bredbånd 5g? Tenker da at det kunne blitt enn rimelig løsning.... Tanker ?
×
×
  • Opprett ny...