Gå til innhold

Endetid

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Endetid sine prestasjoner

10

Nettsamfunnsomdømme

  1. Av samme grunn som at når et barn vokser i magen på en mor, så blir magen større. Om du da ikke påstår at det er noe som misker i et nøyaktig omvendt proposjonal et forhold et sted i universet så størrelsen på multiverset er konstant, da må du i tilfelle begrunne hvorfor. Jeg har nådd max grense for antall inlegg for i dag, men stoffets tetthet? har du i det heletatt noe begrunnelse for å si at det er noe "stoff"? multiverset er fri fantasi, det er ingenting. Dette universet vokser, det må jo da danne en slags boble i multiverset og dermed er multiverset dømt til å ekspandere, mao. har fantasi-multiverset som det ikke finnes noe bevis for nøyaktig samme problem som dette universet, og du blir ikke noe klokere av å forklare multiverset enn dette. Det er mer også, William Lane Craig er fin på dette her, søk på ham. Så dere kan like godt inrømme det: Den eneste gyldige forklaring på verden, er Gud. Ditt DNA er fult av informasjon og informasjon trenger en informasjonsgiver, død materie skaper ikke komplisert informasjon som DNA, like lite som en eksplosjon i en skrivemaskin vil resultere i romanen Moby Dick. Ta i betrakning bibelprofetier, arkeologiske funn, hvor verden er på vei etc etc, ALT av bevis peker mot Gud, og nærmere bestemt BIBELENS GUD, det er den eneste rasjonelle forklaring på verden du lever i.
  2. Strengt tatt er det djevelens krokodilletårer, men her må ting inn med teskje.
  3. Hvordan politisk korrekthet er kristofobi: Politisk korrekte som sitter og filer neglene sine og vil fjerne alt "støtende", vil IKKE godta at det er LØGNER og det er SANNHETER. Noen LYVER og noen SNAKKER SANT. En som virkelig er politisk korrekt, vil gjerne OMDEFINERE løgn og sannhet, og si at begge deler er støtende. Sarte sjeler må da få lov til å lyve, uten at de blir avkledd som løgnere? Da blir det umulig å diskutere tro, og kristne ender opp med å bli forfulgt på religiøst grunnlag, for i vår tro er sannheten sentralt, og dette sier bibelen om de som setter seg opp mot den: 1 Joh 2:22-23: "Hvem er løgneren om ikke den som nekter at Jesus er Kristus? Han er Antikrist, han som fornekter Faderen og Sønnen." I dag er folk innpodet til å være så hårsåre og pripne at de ikke tåler å høre enkle sannheter. Til og med matte er i dag definert som rasistisk. Denne verden er syk (fordi den er på vei til å bli dømt), og aldri før har den trengt å høre sannheten mer enn nå.
  4. Dette er veldig morsomt å følge med på, babylon bee har mye artig om denne saken. Anbefales. Denne var fin: "Liberals Outraged To Learn 10% Of Twitter Now Owned By African-American" https://babylonbee.com/news/liberals-outraged-to-learn-10-of-twitter-now-owned-by-african-american
  5. Grunnen til at jødene er FIENDER av evangeliet demrer kanskje for dere hvis dere ser profetiene i gamle testamentet. Siden nye testamentet ALENE har så mange bevis for at det er autentiske historiske skildringer som er så sterke at SEKULÆRE forskere konkluderer med at Jesus er et historisk faktum, ville man kunne anklage jødene for å ha jukset med teksten i GAMLE TESTAMENTET og dermed ugyldiggjort alle profetiene der, om de ble kristne. Jødene MÅTTE derfor benekte Jesus og være STERKT imot Jesus, for at profetiene i gamle testamentet skal være gyldige bevis for vår tro. Nå har vi dødehavsrullene i tillegg som bekrefter jødenes skrifter, men de kom ikke før 1947. Vi tar et overblikk over bibelen her, så folk kan se litt om hva bibelen handler om, bibelen går for de uinvidde nesten 4000 år tilbake i tid med de første bøkene:
  6. Og nå er ikke universet 13.7 milliarder år heller, de kan se mye lenger tilbake i tid enn det (om vi går utifra at teoriene deres om "tid" er riktige), ergo er ikke "big bang" lenger noen gyldig teori lenger heller. Se side 2 i denne tråden. Ateister har mao. ikke en eneste teori de kan selge til folk som er stort bedre enn hva en hvilken som helst cargo cult kan komme opp med. Så da tilbyr jeg dere å droppe løgnen "ateisme", erkjenne at det er tull, og at kun Gud forklarer universet og livets tilblivelse, det er det ENESTE som er holdbart om du ser på bevisene og er interessert i komme frem til sannheten.
  7. Jeg har alt debunket "multiverset" her inne. Hvis universet vårt ekspanderer inne i et multiverset, vil multiverset også ekspandere, og alt som ekspanderer har en begynnelse. Du påstår denne begynnelsen var "big bang", og da lurer jeg veldig på hva det var som satte av denne eksplosjonen? Går det av en bombe i ditt nabolag vil det første folk tenker være hvem det var som gjorde det, av en eller annen merkelig grunn gjør ikke folk det når det gjelder universet, for eksplosjoner går ikke av av seg selv.
  8. Vel jeg sa jo at du ikke er moden for profetieer. Hadde jeg vist dette til f.eks en muslim, vil han måtte inrømme at sekten hans er ren løgn, og jeg kunne selvfølgelig dratt frem dødehavsrullene som viser at de faktisk sto der før Jesus kom. Jesus etablerte jo som kjent en massiv bevegelse i en kultur som hadde disse profetiene, de første kristne hadde ikke engang nye testamentet men prekte kun fra det gamle, og de gikk i døden for sin tro. Jeg sa jo tidligere til deg at det ikke er noe vits å poste profetier til deg. Du ville ikke erkjenne at Jesus lever om han så står foran deg i egen person. Vi er jo frelst ved tro, vi tror heller det, enn at en pedofil ransmann er det beste moralske eksempel, eller at verden ble til av seg selv, som alle med et snev av ærlighet i seg, vet er en løgn. Så når kristne snakker om å tro, så tror vi altså på sannheten, i motsetning til dere, som tror på løgner.
  9. Jeg tror vi tar en video med Frank Karlsen her så får vi dette presentert på norsk også:
  10. Tullprat. Organisk kjemi er James Tours fagfelt, dette er helt sentralt i abiogenesis. Du snakker mao. rent svada her, også tror du at du er i posisjon til å rakke ned på James Tour? Du har gjort deg selv til narr og det er flaut å lese tullpratet ditt. Hvis du påstår at du har noe å fare med, gjør en livesending med James Tour, han tar gladelig imot samtaler med folk som er interesserte i temaet GUD og er åpen for slike samtaler med absolutt alle. Han har en epost adresse du kan kontakte ham på som du kan finne selv, du er ikke den første jeg utfordrer til å gjøre det. Ellers har vi Frank Karlsen som også er en ledende forsker, kristen og med samme syn som James Tour, jeg vet ikke om han tar imot samtaler, men hvis du vil bli skolert i dette så du jekker deg ned og inrømmer at du har vært en idiot her, så kan det hende du kan kontakte ham også.
  11. Profetier i bibelen går på verden generelt og Israel spesielt, de messianske profetiene er kun om Jesus. Bibelen forutsa jo at majoriteten av jødene ville forkaste Jesus lenge før de gjorde det, at evangeliet skulle gå til verdens ende (dette står alt i Jesaja 49:5-6), at Israel skulle gjenoppstå på en dag etc, antall dager jødene skulle forvises fra Israel for å forkaste Messias er til og med gitt i Leviticus og omtalt av Esekiel. Historien har utspilt seg akkuratt som bibelen sa. Litt om dette her: Og Jesus er et historisk faktum: The question of the historicity of Jesus is part of the study of the historical Jesus as undertaken in the quest for the historical Jesus and the scholarly reconstructions of the life of Jesus.[1][2][3] Virtually all scholars of antiquity accept that Jesus was a historical figure,[note 1][note 2][4][5][6][7] although interpretations of a number of the events mentioned in the gospels (most notably his miracles and resurrection) vary and are a subject of debate.[8][9][10][11] Standard historical criteria have aided in evaluating the historicity of the gospel narratives,[12][13] and only two key events are subject to "almost universal assent", namely that Jesus was baptized by John the Baptist and crucified by order of the Roman Prefect Pontius Pilate.[10][11][9][14] https://en.wikipedia.org/wiki/Historicity_of_Jesus Profetiene er selvfølgelig IKKE tatt hensyn til av disse, da mirakler og å spå fremtiden ikke kan skje (liksom) i sekulære akademia, men de messianske profetiene beskriver Jesu liv i detalj før han kom. Vi har også diverse hedninger som skriver om Jesus, talmud, kirkefedrene som går tilbake til apostlene etc. Men disse sekulære historrikerne ser hovedsakelig på fakta i evangeliene som viser at det er autentiske skildringer.
  12. Jeg har dokumentert her inne at Romerbrevet 1:20 er sant. Gud har vist seg igjennom det skapte, som både er liv og universet, og at det BLE skapt som vi kan se av hva jeg har postet her. At du og gjengen din med gudsfornektende klovner her inne lyver og dikter opp røverhistorier, forandrer ikke det faktum. Jeg poster dette fordi hvis du og de andre hedningene her inne forholdt seg til hva vitenskapen FAKTISK sier, så ville dere vært ærlige nok til å inrømme at dere må forsone dere med Gud. Men dere fornekter ikke bare Gud, dere er villige til å fornekte vitenskapen også, så hvem er det som er vitenskapsfornektende neanderthalere her inne? Vitenskapen står med oss kristne.
  13. Så du prøver deg på flere løgner ja. Du har blitt avslørt her ved å bruke et troll av en skolelærer som kaller seg "professor" som bevis for svadaet ditt som blir satt på plass av ikke mindre enn 2 av verdens ledende forskere på dette temaet, James Tour selv og en annen professor. Du har gjort deg selv til latter her inne. Når du så babler videre her så er mitt spørsmål til deg: - Hvorfor påstår du at celler utviklet seg fra "enklere liv" når celler er det enkleste liv vi har? Det du serverer her er rene skrøner og fri fantasi. - Du poster så en fantasifull artikkel som går inn på noe av det James Tour snakker om, nemlig den såkalte "ursuppen". Jeg kan godt si at griser kan fly, og for å få flyvende griser så kan man rulle de i tjære og strø over de fjær, det kan sikkert høres både logisk og sakelig ut til du får en som kan litt om flyveteknikk til å forklare deg at de grisene vil aldri fly uansett hvor mye tjære og fjær du ruller de inn i, slik James Tour her gjør om "ursuppen". Hvis du påstår at dette her kan skape liv, hvorfor er da forskere milevis unna å skape noe i nærheten av liv med all verdens kjemikalier, laboratorier og forskere til disposisjon, og lenger unna i dag enn de har vært noen gang pga hva de nå vet, som de ikke visste før? Så du har mao ikke motbevist James Tour, alt han sier står fast, og det er HAN som har vitenskapen på sin side - IKKE DU. Du er bare en narr som prøver å vri deg ut av den vitenskapelige knipen du sitter fast i som ateist.
  14. Så du tror du er i posisjon til å missbruke bibelen til å gi en kristen kjeft? Det er rart du ikke siterte efeserbrevet 5:11 da? Det sier "Ta ikke del i mørkets ufruktbare gjerninger, men refs dem heller!" Din løgner! Satan kan også sitere bibelen slik du gjør her. Når jeg da gjør nøyaktig som bibelen sier, så kan vi ta for oss det du sier om å så og høste. Du har her sådd en av satans falske religioner, islam, og høsten du har fått av det er pedofili. Dette er frukten av islam som du her har gjort deg til talsmann for: https://www1.cbn.com/cbnnews/2016/august/easy-meat-britains-muslim-rape-gang-cover-up Ved siden av at muhammed var pedofil, la oss se nærmere på hva koranen sier her: Vikingene var ikke snaue heller som var hedninger akkuratt som muslimene, viden kjent for voldtekter, slaveri og ran som var deres levebrød. Dette er frukten av å følge satans falske religioner, så det man sår, det høster man virkelig. Så fordømmer du dette griseriet, ja eller nei?
  15. Gud har ingen årsak, han er evig og utenfor tid og rom, du derimot er fanget i tid og rom, og denne matrielle verden vi lever i har en begynnelse. Dette sier vitenskapen. Er du uenig i det, så får du ringe de som utdanner forskerne våre og si at de har gjort alt feil.
×
×
  • Opprett ny...