Gå til innhold

[email protected]

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

[email protected] sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Bilen har kun gått 14 000 km 2018 modell Skoda Fabia 3 st.vogn Monte Carlo.
  2. Skoda Fabia 3 , 1.0 TSi 110 hk Monte Carlo st.vogn 2018 modell kilometerstand ca 14 000 km, bensin. Har vognkortet i bilen men tror dette er riktig info om motoren.
  3. Tusen takk for svar. Samme tenker jeg for det smalt så kraftig når påkjørsel bakfra skjedde. Jeg sto stille andre bilen kom i 60-70 km/t. Men verkstedet sier de har jobbet med biler og skade i 25 år. Aldri hørt om at bilen kan få andre skader lengre fremme. Har nå fått beskjed at det er havari på turboen. Når jeg hentet bilen fra verkstedet etter 6 uker lyste også displayet oljeskift om 10 dager. Bilen har kjørt 14 000,-km. Alle servicer er gjort når de skal. Verkstedet sa bilen har stått lenge må bare kjøres med når jeg kom tilbake 2 ganger på 10 min. Fordi bilen var i nødmodus gikk så vidt å kjøre. Første gangen tok de pc med inn i bilen. Sa de slettet gule varselet på displayet. Men det kom tilbake med engang. Kjørte litt men kjørte tilbake. Fikk samme beskjed bilen må bare kjøres litt så forsvinner det gule varselet. Kjørte hjem så vidt bilen gikk. Kjørte ikke mer før kranbil hentet den. Kjørte til verksted. Koster kr 22 000,- å reparere. Forsikringen min full kasko dekker ikke havari på turbo. Forbrukerrådet sa verkstedet har ansvar for bilen fra jeg leverer den og til jeg henter den. Har den fått skade i tiden den har stått på verksted skal verkstedet betale. Verkstedet skulle ringe meg tilbake igår. Men venter fortsatt. De måtte undersøke hva som er riktig. De eller jeg må betale. Noen som vet svaret på dette ? Blir veldig glad for svar gjerne fort som mulig.
  4. Tror faktisk andres liv står mer i fare enn hans. At han ville drept igjen. Mange som er overrasket over at han lever fortsatt. At ingen i fengselet har tatt han. Mener å lest han er sammen med andre innsatte. Sikkert med ekstra vakter. Skal mye til for at Ola eller Kari Nordmann går så langt at de dreper ett annet menneske. Da må de selv sitte inne i mange år. Men sikkert mange som drømmer om det.
  5. Vet han har søkt permisjon noen ganger. Det kan man normalt få etter sonet/ sittet inne minst 1/3 del av dommen. Men han fikk ikke og kommer nok ikke til å få det heller. Dommen hans er på 21 år men han sitter på forvaring. Dvs at han blir sittende så lenge de vil han skal sitte. Tror og håper ikke han kommer ut noen gang. Fordi det er fare for hans og andres sikkerhet og liv.
  6. Hei. Skal på verksted for å finne ut hvorfor det lyser gult varsel om feil i avgasskontrollsystemet på fredag. Bilen kan ikke kjøres med er i nød modus. Dataen i bilen viser at feilen er nede ved venstre forskjerm / front. Lurer på om det er sannsynlig at det kan være pga kraftig påkjørsel bakfra? Feks fått skade på chassiet ? Det klarer verkstedet å finne ut? Den har stått på verkstedet i 6 uker. Kan det være en grunn? De byttet også panseret pga annen sak /skade. Noen som har noen erfaring eller kunnskap om det? Har allerede en forsikringssak pga påkjørselen. Vært fint hvis det er pga den samme skaden/saken. Hvis det viser seg at har ikke noe med påkjørselen å gjøre. Men noe annet får man dekket det av forsikringen da? Blir veldig glad for alle svar. Tusen takk.
×
×
  • Opprett ny...