Gå til innhold

sherlock1

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

sherlock1 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er det noen som vet om "nominalnivå" er riktig svar til dette spørsmålet? "Yrke og fødselsland - dette er eksempel på hvilken type variabel"?
  2. 1. Hvem er ifølge realismen den viktigste aktøren i internasjonal politikk? 2. Hvilke aspekter skiller Thomas Hobbes' fra John Lockes begrunnelse for opprettelsen for staten? 3. Hva betyr flertallstyranni? 4. Hvilke sitat er Webers definisjon av staten? 5. Ifølge Robert Dahl kan politiske regimer klassifiseres ut i fra hvor demokratiske de er på to dimensjoner. Hva er disse dimensjonene? 6. Hva vil det si å ha makt over dagsorden? 7. Hvilken filosof sier dette? "Sosiale og økonomiske ulikheter skal innføres hvis og bare hvis de er til fordel for alle i samfunnet". 8. Hvilken filosof mener dette? Borgere med høy utdanning bør ha to eller flere stemmer ved valg 9. Hvilken filosof sier dette? Det at det ene kjønnet juridisk sett er underordnet det andre er galt i seg selv og er et av vårt tids viktigste hinder for menneskelig utvikling
  3. sherlock1

    Autokrati

    Er det en riktig påstand at verden blir mer autokratisk? Isåfall, hvor henter jeg disse kildene? Grafer/statistikk? Hva er konsekvensene av at verden viser flere autokratiske trekk? Holder autokrati på å spre seg globalt? Hva er konsekvensene av det?
×
×
  • Opprett ny...