Gå til innhold

Scraphead

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Scraphead

  1. Det alle artiklene og kommentarene jeg har lest som slakter BW har til felles er at de ikke kommer med konkrete eksempler. Tek forsøkte seg på det ved å vise til en Samsung Fram TV som de sa var 'satt opp' i pris før BW, men det som skjedde var at den hadde vært på tilbud, gått tilbake til normalpris, og er nå på tilbud igjen. Er det svindel å ha tilbud på samme produkt mer enn 1 gang? Vi har faktisk et ansvar for det vi handler selv, og det er helt ekstremt enkelt å sjekke prishistorikk på produkter gjennom prisjakt. Blir man lurt så har man gjort null innsats selv.
  2. Vet ikke hvor mange det er som har erstattet spill som CoD og Assassins Creed med Stardew Valley og Animal Crossing - tror heller det er en blanding av folk som spiller begge deler, og at det er flere typer folk som gamer nå, og en del av de nye som foretrekker koselige spill.
  3. Botw er eneste jeg har spilt på Switch, +bittelitt Mario Kart, og det er absolutt verdt det.
  4. Synes designet på tastatur og headsett er fantastisk (selv om jeg er mann, pussig). Ellers traff skribenten blink med denne: "«Aurora-kolleksjonen oppmuntrer til selvutfoldelse», skriv Logitech. Kanskje det er sideknappane som bidrar til dette?"
×
×
  • Opprett ny...