Gå til innhold

Lampefot

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

Lampefot sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ok. Takk for svar. Antar da det med roaming sikkert også gjelder utenlandske mobil aktører. Jeg er usikker på hvordan Apple "videresender" telefon og isms. Jeg antok bare at den gjorde dette via dems servere over wlan/mobildata og ikke bare bluetooth. Tvilling sim her i Norge (altså ikke roaming) skal fungere på klokken? (ringemulighet selv om mobil er avslått)
  2. Både Telenor og Telia reklamerer med ESIM tvilling og selger tilleggsabonnent til Apple watch brukere. Tipper mange av de hadde klart seg uten eller bare med billigere data esim. De er kanskje ikke klar over hvordan det fungerer ettersom mobilen alltid er i rekkevidde og blir da brukt som telefon"gateway". Virker som beste løsning for meg er da eget separat telefonnummer abonnent til klokken.
  3. Hei Jeg ønsker å ha min Apple Watch som en reservemobil. Men slik jeg har opplevd og forstått løsningen så er det visse store begrensinger. Forsøkte tvilling esim fra Telia for et snaut år siden. Når jeg så dro til utlandet (Spania) rett etter så fikk jeg ikke klokken til å fungere dersom mobilen var avslått. Jeg mistenkte den gangen enten feil i oppsettet fra Telia eller begrensinger av et slag, men kundeservice og FAQ da var helt håpløse. Brukte derfor angreretten og har ikke forsøkt siden. Tenkte å sjekke opp igjen mulighet for dette. Men FAQ hos telenor og telia har ikke et direkte svar og telefon kundeservice kan bare gir meg "tror det går" TLDR: Ønsker at klokken skal kunne ringe og svare helt uavhengig av mobilen (som feks er stjælt, knust, tomtbatteri) Kan jeg ha tvillingsim og få dette? Fungerer det i utlandet eller bare Norge? Alternativt kan jeg vel få meg et eget nytt abonnent bare for klokken med eget nummer. Fungerer dette i Norge/Utlandet? Hva vil skje hvis noen ringer meg på mobilnummer mens klokken er i bluetooth rekkevidde (vil klokken også ringe med mulighet for å svare på den selv om klokken har et eget esim med annet nummer?) Noe annet jeg kanskje ikke har tenkt på? Jeg kan vel ikke være eneste som ønsker noe slikt.
×
×
  • Opprett ny...