Gå til innhold

barntveit

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

barntveit sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Litt ut av det blå har jeg fått et interessant/lukurativt jobbtilbud som jeg vurderer å takke ja til. Noen som vet om det er vanskelig å få utsatt oppstart til fremtidige år eller om man blir forhindret fra å søke på nytt senere om man sier fra seg plassen sin?
  2. Det er det samme og det var veldig enkelt. Selv om jeg alltid har tatt slike logiske tester ganske lett gruet jeg meg veldig etter å ha lest her i tråden og stilte til og med på testen i rimelig dårlig fysisk tilstand (skift og turnusarbeid, så sov nesten ingenting natten før jeg kjørte inn til Oslo) men for meg så virker det mer som om de tester at du fungerer grunnleggende under stress enn å måle noen form for egenskaper. Leste om en her som feilet på å flytte klossene pga tid men det virket som om han ble stresset, gjorde en feil og ikke hadde tid igjen til å rette det opp. Så bare ikke stress! Det som var verst for meg var husketesten som GT1600 beskriver. Jeg er oppi årene og har aldri hatt kjempegod huksommelse men lå greit innenfor det som ble godkjent selv om jeg glemte flere ord og selv følte jeg gjorde det veldig dårlig.
  3. Hei! Jeg skal starte i februar men har begynt å få litt kalde føtter mtp økonomi og potensielt arbeidssted etter jeg er ferdig. Jeg ser etter å ha bladd gjennom tråden at noe av det jeg lurer på er besvart før men det kan jo være utdatert informasjon så jeg bare kjører på. Jeg bor ikke i Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim og kommer på grunn av familie med små barn ikke til å flytte. Jeg bor i dag i nærheten av Sørlandsbanen et par timers kjøretur fra Oslo (Notodden-området). Av det jeg har sett så langt etter at jeg har søkt på skolen og kommet inn er nesten hoveddelen av ledige stillinger i Oslo. Hvor sannsynlig er det å få jobb i nærheten av der jeg bor eller i en form for turnus som gjør pendling realistisk? Driver VY Øst, som søker etter mest folk i Oslo virker det som, også banene i Vestfold og Telemark? Hva skjer med lokførerene her om Flytoget tar over? Blir alle der stasjonert i Oslo eller videreføres basen jeg har forstått finnes i Skien? Blir man uglesett i bransjen om man først tar en jobb i Oslo/Drammen men hopper på første mulighet som er bedre? Jeg er i slutten av 30-årene, småbarnsfar og har bakgrunn fra transportbransjen på vei. Er det vanskeligere å bli ansatt om man gammel som meg? Hva er typisk aldersspennet på utdanningen? Jeg har stort sett alltid jobbet i turnus eller skiftordninger med mye fri og ofte nattarbeid og fortsetter gjerne med det. Er det vanskelig å få jobb i godstransport på bane? Takker for alle svar!
×
×
  • Opprett ny...