Gå til innhold

Felvinter

Medlemmer
  • Innlegg

    318
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Felvinter sine prestasjoner

938

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg synes spillet er meget solid. Men jeg må si at jeg undrer litt på hvorfor de ikke klarte å få det til å kjøre på 60 FPS på Series X. Innledningsvis virket dette som det ga mening, ettersom det tross alt er satt til et svært univers. Men når man ser hvor segmentert spillet faktisk er sliter jeg med å forstå hvorfor man ikke får det til å kjøre på 60 FPS.
  2. Er det virkelig fem år siden originalen kom ut? Synes egentlig de har fått til skuffende lite på den tiden. Riktignok vært covid og hjemmekontor, men likevel.
  3. Så kjedelig forutsigbart at denne ikke-saken skulle bli den mest kommenterte på hele Gamer siden.. anmeldelsen til Starfield kanskje?
  4. Loool. Disse modderne må jo heller fjerne muligheten til å velge kjønn, og heller la det være tilfeldig generert hvis de virkelig er så opptatt av det. Uansett helt idiotisk mod. Er det ikke bare å velge pronomen som passer det heteronormativite ståstedet? Det var defaulten uansett.
  5. Føler Starfield omsider leverte løftet som ble gitt av det første Mass Effect i sin tid. ME2 og 3 er selvsagt helt andre beist, og definitivt bedre spill enn det første. Men ambisjonene for ME1 var helt absurd høye for sin tid.
  6. Tynne argument. Du snakker mer om følelser enn fakta. Vi menn har det generelt bra. Menn trenger ikke være redd for å bli voldtatt på vei hjem fra byen. Menn har bedre betalt i snitt. Menn har flere toppjobber osv. Og dette med skolen gjentas ofte. Min påstand er at menn historisk sett har måtte jobbet mindre for å oppnå noe enn det kvinner har, og nå som det er et mer rettferdig spill blir de forbikjørt på bakgrunn av manglende innsats, ikke manglende evner.
  7. Hjelpes. Det har vært prøvd i retten allerede. La det dø.
  8. Jau, men Bungie er jo et lignende eksempel som Bethesda. Så vidt meg bekjent skal Marathon også lanseres på Xbox.
  9. I forbindelse med den pågående rettssaken mellom Microsoft of FTC om kjøpet av Activision har det kommet frem en del interessante ting. Siste avsnitt av denne mailen bekrefter tilsynelatende at Elder Scrolls 6 blir konsolleksklusivt til Xbox. Hva tenker dere om dette? Forventet eller en overraskelse?
  10. Det er vel en grunn til at du poster dette pro-pedofeli fjaset ditt som anonym bruker.
  11. Flere med svin på skogen her ser jeg.
×
×
  • Opprett ny...