Gå til innhold

visionosss

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av visionosss

  1. Ja ikke sant! Da håper jeg at jeg med mine 51.8 poeng også får en innkallelse til test snart også 😅🤞 gratulerer igjen!
  2. Gratulerer så mye ! Blir nok plass skal du se! Kan jeg få spørre hvor mange poeng du hadde?:)
  3. Helt klart. Laveste som kom inn i fjor var med 47.8 poeng tror jeg de sa når jeg ringte de sist. Trodde det skulle gå fint i år med 51.8 da, men nå virker det brått ikke sånn! Så får bare vente å håpe på det beste 🤞🤞
  4. Har søkt med 51.8 poeng, men har ikke hørt noe ennå, snakket med de og er visst en god del flere søkere i år, enn i fjor, så mulig snittet er dratt betydelig opp for å komme inn.
  5. Hei alle. Har et spørsmål til dere. Jeg mistet førerkortet for 10 år siden, i 2 år. Var 19 år, ung og dum og kjørte alt for fort på motorveien en kveld.. Ja, jeg veit, jævla idiotisk. Vil det ha noe å si på den psykologiske testen? Tenker jo i mitt hode at det er det bare å være ærlig om, for alle kan gjøre feil. Det viktige er vel at man ikke har gjort noe lignende i ettertid? Mvh
  6. Takk for svar, ja men da tenker jeg at vil gå ganske så greit, og med 54 rangeringspoeng så burde det vel også gå greit å bli innkalt til test tenker jeg:)
  7. Noen har banemontør fagbrev/ Hsv godkjenning her som har tatt yrkespsykologisk test? Isåfall er den veldig forskjellig fra Hsv sjekken? Der måtte jeg bl.a. streke mellom noe tall og bokstaver, 1a2b osv.. si noen farger på et ark og ikke hva som sto.. og flytte noen sirkler fra stolpe 1 gjennom stolpe 2 og til nummer tre. Som gikk relativt enkelt. Er den yrkespsykologisk testen for lokfører skolen veldig mye verre tro?
×
×
  • Opprett ny...