Gå til innhold

[email protected]

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

[email protected] sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det høres fornuftig ut, sitter 2x usb-c ved siden av hverandre, den ene har jeg lade kabelen i. Hva behøver jeg da fra den andre usb-c'n frem mot 2 skjermer for ulikt bilde på de?
  2. Laptop er en Dell Precision 3560 om det hjelper for hvilket utstyr jeg behøver og hvor det kan kjøpes.
  3. Hei igjen, Beklageligvis ikke flink på dette så behøver en litt mer "normal" forklaring🙈 Greia er at jeg skal kjøpe 2 nye skjermer og koble de opp mot en ny laptop, hva jeg behøver mellom skjermene og laptop hadde vært helt gull å få en forklaring på og helst linker til hva jeg må kjøpe? Utfra den flotte forklaringen først her så virker det litt som at dette kanskje er litt mer avansert utstyr enn hva man i realiteten behøver på en arbeidsstasjon? Bare for å legge til så skal laptop og skjermer benyttes til et tegneprogram, bare nevner det i fall det har betydning for hva jeg bør velge😊
  4. Hei. Har nå forsøkt å få et svar av Komplett i flere dager uten å få et tydelig svar. Skal ha 2 eksterne skjermer tilkoblet en laptop. På det andre setup'et er det 1 HDMI ut av laptop og inn i en "boks", fra boksen går det hver sin HDMI opp til hver skjerm, får da opp så man kan ha 2 ulike arbeidsbilder samtidig. På den nevnte "boksen" er det også tilkoblet en nettverkskabel uten at jeg vet hvorfor det? Kan noen være snille å forklare hva jeg må ha for å få satt det opp på samme måte på en arbeidsstasjon til? Linker til aktuelt utstyr mottas også med stor takk. Bildet viser det som er beskrevet over på eksisterende arbeidsstasjon.
×
×
  • Opprett ny...