Gå til innhold

StillSmiling

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

StillSmiling sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har nå vært på merkeverksted. De oppdaget etter 5 min at bremseklossene foran var nedslitt og gikk inn på skiva. Byttet skive og klosser fremme, samt ett par bolter. Nå er det nye bremseskiver og klosser på alle hjul. Saken burde vært løst. MEN nei... lydene kom tilbake etter en dag, og etter en uke var de så ille at de kom selv om man ikke bremset. Kontaktet merkeverkstedet igjen og skal ha den inn enda en gang.
  2. Tror nok at vi har forskjellige lyder. Lyden er så høy at folk skvetter. Selv verkstedsmesteren ble skremt av lyden så høy som den var. Sååååå... det skal ikke være sånn. Har aldri opplevd lignende fra noen av de bilene jeg har hatt tidligere. Litt hyling og hvining er klart kan forekomme hos noen. Skal oppdatere temaet her når merkeverkstedet har foretatt undersøkelse.
  3. Opplever flere ganger at slangen er i full giv akt, selv etter utløsning, så det er bare å kjøre på til dama ikke orker mer. Luksusproblemstilling tenker sikker mange, men det blir til tider ubehagelig når den er slik over lengre tid. Noen gode kjerringråd for å få den til å slappe av når en er ferdig og slippe å bli så sår?
  4. Jeg har blitt forespurt om å holde et kurs, men bestiller av kurset kan kun betale meg dersom jeg har et organisasjonsnummer. Det er ikke ofte jeg kommer til å holde slike kurs, men det kommer selvfølgelig an på etterspørselen. Så langt har jeg hatt holdt ett kurs og da ble det til at en som inviterte meg til å holde kurs på hennes arbeidsplass, betalte meg av egen lomme. Er enkeltmannsforetak noe? Blir under 50.000 i året, kanskje så lite som 10.000. Noen som har innspill og har vært bort i lignende situasjoner?
  5. Ser temaet er tatt opp tidligere, men fra 2017. Har ulyder ved bremsing i lave hastigheter, høres ut som rustent metall mot metall. Har fått bilen sjekker 3 ganger, hvor det har blitt byttet bremseskiver, bremseklosser, deksel, uten at problemet ble borte. Ble så tatt inn til verksted en gang til, hvor de byttet en defekt foring til opphenget til differensialen, men ulyden er der fortsatt. Verkstedet mener lyden kommer fra differensialen og henviser meg til merkeverksted da de har begrenset informasjon om disse differensialene. Bil: Mitsubishi Outlander PHEV, 2016 mod. Har booket time nå hos merkeverksted. Har noen vært bort i samme problem?
×
×
  • Opprett ny...