Gå til innhold

Tullingofob

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Tullingofob sine prestasjoner

44

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nei, dette er ikke et holdbart argument, men føleribefengt kjærringkakkel. Det kan ikke engang omformuleres for å bli et holdbart argument fordi det er ikke åpenbart at bedre veier vil øke produktiviteten til de som leverer de aktuelle varer og tjenester. Dette derimot er et holdbart argument: For at energikrevende produksjonen skal bli konkurransedyktig må den ha billigst mulig energi. Atomkraft ved bruk av raske reaktorer gir billigst mulig energi. Ergo må vi ha aktuell atomkraft for å bli konkurransedyktig. Det har null betydning hvordan argumentet er formulert, på en ønskeliste eller annen måte. Det viktige for at et argument skal bli holdbart består i at konklusjonen følger fra premissene. Min liste er stappfull av holdbare argumenter. Det er bare du som er for kunnskapløs til å gjenkjenne disse.
  2. Du vet åpenbart ikke hva et holdbart argument er. Gjør rede for hva du innbiller deg.
  3. Du uttrykte med all mulig tydelig ditt standpunkt. Ditt standpunkt er motsatt av mitt. Du har ikke evnet å argumetere til fordel for dette standpunkt. Det gjør deg til en kjærringkaklende føler. Det kommer sikkert som et sjokk på deg, men dette er altså i klassen holdbart argument. Jeg går dessuten lenger enn å løse problem. Jeg gjør det på en måte uten å henfalle til slaveri.
  4. Du hadde intet holdbart argument for ditt standpunkt og dermed gjenstår bare føleri.
  5. Det er høyst forståelig at det ligger et forbud i mot å investere i Norge nettopp fordi offentlig sektor har gjort beslag på 42% av arbeidskraft. Jeg løser dette problem ved å fjerne offentlig sektor og dermed er det ikke lenger noen farer ved å investere i Norge og produktiv virksomhet.
  6. Hva jeg mener er irrelevant. Skatt er tyveri per definition. Tyveri er når A tar fra B hva som tilhører B uten B's samtykke. Dette er hva staten gjør. Dette tilhører ikke en annen tråd når du tar opp tema i din kommentar. Mener du likevel dette er denne tråden uvedkommende skylder du å fjerne din egen kommentar eller den del av den som behandler dette uvedkommende. Hva enn du velger er feilen hos deg.
  7. Skole er en av de desidert dummeste oppfinnelser i menneskets historie. Det er en umulighet å unngå mobbing når det samles regelmessig mange mennesker i samme alder og særlig når det gjøres med psykopat tvang. Ekstra ille er det at denne galskapen fremholdes i en tid hvor vi har teknologi til å få all undervisning over på nettbrett. Det er ingen unnskyldning selv uten teknologi da vi kunne hatt nøyaktig samme opplegg på nummererte kartotekkort hvor neste oppgave bestemmes av hvordan du besvarte den nåværende. Legg ned skolen nå!
  8. 1) Utbygging av atomkraft for med den hensikt å gjøre all kraft basert på naturlig uran. Raske reaktorer for å sikre den billigst mulige kraft. Dette er viktig for produksjon av ting og mat. 2) Få samtlige offentlige ansatte over i produktivt arbeide ved å konkurranseutsette offentlige tjenester, inklusive lovdannelse, rettspleie og sikkerhet. Dette krever et omfattende undervisningsprogram, men det er super billig fordi alt kan tilrettelegges for nettbrett og det er derfor intet behov for fysiske institusjoner. Bare 10 superlærere i hvert enkelt fag. 2b) Ta i bruk 1000 milliarder fra oljefondet for å få igang glassforedling, metallforedling, plastforedling, produksjons av integrerte kretser - de viktigste industrier for å understøtte gründere. 3) Få all matproduksjon innendørs slik at den kan bli konkuransedyktig mot omverden. Det innebærer en industrialisering. Få fiskeoppdrett på land. 4) Fjerne all vannkraft for i den hensikt å få tilbake den tapte natur og turister. 4b) Fjerne alle vindmøller med samme begrunnelse. 5) Bygge ut samtlige nasjonalparker med luksuriøse overnattingssteder slik at vi kan vinne tilbake noe av den tapte valuta når nordmenn ferierer i utlandet og på den måte tiltrekke ordentlige turister og ikke bare fattige bobiler. Utbygging av ferskvannsfiske. 5b) Avsette en kvadratkilometer til turisthavner runt hele kysten med et fullverdig turisttilbud, med samme begrunnelse. 6) Avvikle demokratiet. Folks påvirkningskraft på samfunnet vil bestå i hvor de legger igjen pengene sine. 7) Fjerne samtlige lover, men beholde en paragraf: §§1 Du må ikke produsere offer. Alt legalisert tvang og tyveri forsvinner. Bordell, gambling og stoffmisbruk blir legalt for alle involverte. Fjerne eiendomsretten ved å bytte den ut med eieretten som sier man eier noe når en holder det under opparbeidelse. Naturresurser kan alle utnytte og ingen får enerett på noe felt, kun begrenset av at en ikke kan stå i veien for hverandre. 😎 For å pangstarte dette naturlige samfunn står Norge i den heldige situasjon å ha tilgang på oljefond og kan skape det antall konkurrerende selskaper i de aktuelle bransjer nødvendig for reell konkurranse. Kanskje er det nødvendig å tilby investorer en krone for hver krone de investerer. I noen tilfeller vil det være behov for fire kroner for hver krone de investerer. Dette er anarki-kapitalisme i et nøtteskapp. Et samfunn basert på frivillighet hvor den ene tjeneste er den andre verdt og ingen har tillatelse å behandle andre som slaver slik som i dag.
  9. Her motsier du deg selv. Eksport av råvarer gjør ikke industriland. Landet må produsere industrielle produkter for å bli til et industriland. Det er ikke nok å redusere offentlig sektor til nivå med de viktigste konkurrenter. Norge er dømt til å være et høykostland pga klima og beliggenhet. Derfor må offentlig sektor i Norge være ned mot en fjerdedel av våre konkurrenter. Aller helst overføre samtlige offentlige virksomheter til konkurranse.
  10. I et normaltår har Røkke tatt ut 1 000 000 000 (en milliard) fra de ansattes arbeidsinnsats. Det er ca 35 000 per ansatt per år eller 5% av deres årsinntekt. Hvis de ansatte er misfornøyd med den "avgift" Røkke tar for å gi dem et sted å omsette sine kvalifikasjoner til penger så kan de starte sin egen virksomhet. De er ikke på noen måte tvunget til å arbeide for Røkke.
  11. Statens beslaglegging av kjøpekraft er ikke motivert av likviditetsproblemer, men konjunkturproblemer. En vesentlig stor del av næringslivet går meget godt og dette legger sterkt press på kronen. Grunnen til dette har å gjøre med at Norge ikke produserer noen av de varere folk kjøper når de får ekstra, ekstra penger mellom hendene. Mange selskaper tåler ikke ekstrakostnaden de får når de importerer halvfabrikata. Det er for å beskytte disse regjeringen velger økt beslaglegging. Finnes det alternativ løsning på problemet? Ja, det finnes en alternativ løsning, men den vil gi veldig mye smerte i mange tiår. Det betyr nemlig at Norge må få 3/4 av sine offentlig ansatte over i produktivt arbeide hvor de produserer varer nordmenn etterspør når de får ekstra, ekstra penger mellom hendene. Norge må bli til et fullverdig industriland for at Norge kan bruke forbruk for å bekjempe nedkonjunktur. Samt ikke bare tåle oppgang, men trives med den. Den norske mentalitet om å søke det gjengse - det middelmådige skriver seg nettopp fra frykten for hva som skjer med kronen når alt går bra. Norge må bekjempe det som går bra fordi landet ikke er en reell industrinasjon.
  12. Det trenger han heller ikke ha for å være primus motor og den som legger føringer på hvordan selskapene skal tjene penger. Det er således ikke et holdbart argument i mot Salvesen når han poengterer Røkkes innflytelse. Denne innflytelse kommer nå fra en skatteflykning. I dette har Salvesen helt rett. Der hvor Salvesen må arresteres er i hans påstand om at Røkke ikke bidrar.
×
×
  • Opprett ny...