Gå til innhold

Vinterro

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vinterro

  1. Rune_says skrev (3 timer siden):

    Tyver bor også et sted, men de pleier ikke "bæsje i eget rede" pga gjenkjennelse og potensielt dårlig naboskap 🙂

     

    En vei å gå er jo å opplyse om det rettslige og si at neste gang blir det anmeldelse  (blir nok henlagt, men kan bidra til oppklaring ved evt senere tyveri/hærverk el lign)

     

    Takk, men oppfatter det mer som rettet mot folk som oppholder seg der over tid?

  2. Hedonism skrev (53 minutter siden):

     

    Om du og den som kalte inn til Teams-møtet ikke er i samme organisasjon så blir du plassert i en såkalt lobbyen når du kobler deg opp til møtet. Da er det opp til dem som er i møtet om de vil slippe deg til eller ikke. 

    Om lobby-funksjonen i Teams.

    Det er mulig å blokkere brukere i Teams men dette vil ikke påvirke møter såvidt jeg kjenner til, kun om man kan ha dialog direkte med hverandre.

    Takk for svar, men vet du da om de andre deltakerne kan slippe meg inn i lobbyen, eller er det bare administrator som kan?

  3. torbjornen skrev (14 timer siden):

    Prinsessa hadde visstnok "leika seg" litt med Photoshop.

    Men kvifor kan ho ikkje avsanne rykta ved å publisere det uredigerte originalbiletet?

    Trodde ikke du var involvert i sesonger? Det er vel høytid for å publisere det uredigerte bildet ja. Hun har hatt en mageoperasjon, hva gjør at offentligheten liksom skal ha krav på hennes helse, den bør vel få lov til å være privat? 

    • Innsiktsfullt 1
  4. Trippelure skrev (21 timer siden):

    Du syns kanskje de er uinteressante, men det er mange andre som er interessert. Det kommer an på øyet som ser og hjertet som slår 🙃 Du kan bidra med noe du syns er interessant og lage nye tråder. Jeg syns det er mange tråder her om hverdagsproblemer også, men hva er et hverdagsproblem da? Det kommer jo helt an på hva hver enkelt syns er problematisk og vi er alle forskjellige og har forskjellige problemer og syn på verden. Det er massevis av underforumer å utforske og bidra i. Selv er jeg ikke så interessert i spill og sport, men jeg har funnet mye annet som jeg syns er interessant, som f.eks. historieforumet 😉 Alle er velkomne her så vidt jeg har erfart 😊

    Skal teste historieforumet, takk for tips!

    • Hjerte 1
  5. Maskinfører skrev (4 minutter siden):

    Du får ta deg en tur på Kvinneguiden Advarsel (Les regelverket nøye) sier du noe logisk og nøye gjennomtenkt vanker det utestengelser og advarsler men her er moderatorene bare koselige :D 

    Jeg kom fra kvinneguiden, så det vet jeg mye om. Jeg spør fordi jeg tror det er overvekt av menn på dette forumet og det tror jeg ikke at jeg tar feil på.

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
  6. Muncie skrev (8 minutter siden):

    Du tuller nå, ikke sant?

    Nei, jeg fikk forlenget utestengelsen min jeg også, fordi jeg nektet å trykke på den knappen. Derav forlenget de utestengelsen min i et år. Jeg kalte dem da Hitler og så ble jeg utestengt livet ut. Ha ha.

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 2
  7. Entern skrev (6 minutter siden):

    Absolutt! Det er «fordelen» med regelverket de har og hvordan nevnte regelverk er skrevet, alt er åpent for tolkning. I praksis kan man bli utestengt hvor nær sagt hva som helst. Eller unngå ditto av samme grunn. Det er helt arbitrært. 

    Javisst, målet dems er jo å få ned brukertallet, noe annet er helt umulig.

    • Liker 1
  8. Martelè skrev (På 9.3.2024 den 13.34):

    devvv.thumb.png.dfe4a76b35d8de61624bed1c42d7d688.png

    Forlenget.....selv om jeg ikke har hatt tilgang til forumet siden forrige suspensjon.
    Hm, merkelig fyr

    Utestengt fordi du ikke har anerkjent straffen din ?🤣Du må trykke på den knappen, ser ut som om du ikke har gjort det. Så fikk du forlengelse med en måned. Jeg synes dette er underholdende 😂

    • Innsiktsfullt 1
  9. Gaea skrev (54 minutter siden):

    Så bra dere opplever et godt og trygt debattmiljø her. Vi har et stort fokus på veiledning enn straff, samt 90% av brukerne er uproblematiske fordi, som jeg nevnte i annen tråd, brukermassen vår består hovedsakelig av voksne og fornuftige mennesker. 

    Jeg blir ikke fornærma dersom noen på et annet forum kommenterer at de misliker forumet vårt, de har rett til å ha sin mening, men så tenker jeg at de kaster bort tiden sin når de ikke kommer direkte til oss og legger frem konkrete forbedringsforslag, eller bare ikke forholder seg til det forumet de eventuelt trives bedre på. Det er noe med det å velge hva man skal bruke tiden sin på. 

    Min oppfordring til de som dette skulle angå, er jo å bruke tiden på å være hyggelig, høflig, saklig, diskutere viktige og aktuelle temaer, og bistå med hjelp, erfaringsutveksling, og veiledning for sine medbrukere i stedet på sitt foretrukne forum i stedet for å gruble for mye i hvorfor man ble moderert slik man ble på andre forum. 

    De besvarer jo ikke kritikk man blir jo blokkert for å stille spørsmål også, så det er ikke mulig å komme til bunns i hva man har gjort galt. Det er forståelig at flere som blir utestengte diskuterer det på annet forum, i dette tilfellet her inne. Synes ikke det er riktig at moderatorene skal kritisere oss for å diskutere annet forum. 

    • Liker 4
    • Innsiktsfullt 2
  10. Maskinfører skrev (16 timer siden):

     

     

    Rhodiola mener da  at det og komme med egne meninger og sitt syn er å avspore en debatt kan ikke huske hva jeg har sagt den har stått i 4 dager jeg var idag 1 poeng fra og bli sølvmedlem lurer på om noen prøver og få meg utestengt for å kunne ta meg igjen her om dagen ble en utesteng pga ufyslighet mot meg og Rhodiola sa jeg jeg måtte bare kontakte han visst sånt skjedde igjen var en AnonymBruker denne profilen misbrukes over en lav sko de kan skrive hva de vil jeg er sikker på at denne er nå tatt inn i varmen igjen så er en så koselig person som meg utesteng 

       

    Utestengelse
    Innhold:    Når daten spør deg om klimakrisen er menneskeskapt. Hvordan reagere?
    Straff:    
    Ga 1 poeng som utløper 27. feb. 2027 21:19
    Utestengt - måned og 30 dager


    3 år er ganske strengt syns jeg det er noe galt med det forumet 
     

    Ingen "slår" meg ved å ha blitt utestengt på livstid :)

    • Liker 2
    • Hjerte 2
×
×
  • Opprett ny...