Gå til innhold

luklot

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

luklot sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei. Jeg har nylig bygd ny pc, men når jeg spiller gpu tunge spill som warzone og gta kræsjer pcen noen ganger. Det er helt tiøfeldig når det skjer og har ingen anelse hvorfor. Bilde under viser hva som kommer opp i 20 sek og så restarter bare pcen seg. Noen som har en aning hva dette kan være?
  2. luklot

    er 750w psu nok?

    Hei, jeg har fått meg en ny pc for 2 uker siden. Pcen funker veldig bra, men når jeg har prøvd å spille gta idag, har jeg plutselig fått en blackscreen som gjør at pcen min bare restarter. Det har skjedd 2 ganger nå, men skjedde ikke igår. Jeg lurer derfor på om det kanskje kan være at en 750w psu ikke er nok for denne pcen? Her er noen specs: Inten core i5-12600k Asus rog strix b660-a gaming wifi d4 32 gb ddr4 memory asus rog stric rtx 3070 ti gaming. Jeg lurer også på en annen ting. Jeg har pcie kabler til gpu, og en av kablene er dobbel. Burde jeg optimalt ha 3 enkelte og ikke 2 en dobbel? Alle svar settes pris på!
  3. Hei. Da har jeg et spørsmål. Hvis jeg klarer å rette opp pinnsa, vil det funke like bra som det gjorde før da? Og jeg har bare 2x16 gb ram.
  4. Jeg har en Intel i5 12600K som ikke har pins under, jeg er ikke sikker på om den så slik ut da jeg fikk den.
  5. Hei. Jeg er rimelig forbanna. Det er fordi jeg akkurat har brukt to uker ishbpå å kjøpe og byggene pc. Idag var den ferdig. Men b slotsa på rammen funka ikke. Så da fant jeg ut av jeg skulle skru opp og sjekke på cpu. CPUen ser helt fin ut, men hovedkortet har noe som ser ut som bøyde pins. Det må ha vært noe feil med produktet siden den staven man skal trekke ned for å feste cpu, er ekstremt hard å ta ned. Jeg legger ved et bilde under her og lurte på om noen kan fortelle meg om det her er normalt på en ASUS TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4 Hovedkort Og hvis det ikke er det, så må jeg levere tilbake, men må jeg da levere tilbake cpu og? Tror dere dette kan ha skadet cpu? (Nede i venstere på bildet)
  6. Så det er ikke farlig at jeg presset det løse lokket ned mot cpuen? Den lå riktig og alt.
  7. Jeg vet ikke, men jeg lurer på om den kanskje kan være det siden jeg hørte et klikk. Jeg ga ikke så mye kraft, men fortsatt ubehagelig når man ikke skal gjøre det slik jeg gjorde det
  8. Hei, jeg skulle installere cpu-en min her om dagen og når jeg skulle det presset jeg med uhell det coveret som er det cpu-en skal være mot cpuen og hørte et klikk. Cpu-en ser helt normal ut og ser ikke ut som har noen skader, men har ikke prøvd å starte pc-en enda fordi viftene og lagring ikke har kommet enda. Tror dere cpu-en min kan ha tatt skader? Det er en 12th gen 12600k Takk
  9. Hei, jeg har tenkt å få meg en rtx 3070 ti, og en intel core i5-12600k. Jeg har nå hovedkortet "ASUS ROG Strix B360-F Gaming, S-1151", men dette ser ut til å ikke passe med verken cpu eller gpu. Derfor lurte jeg på om noen her vet om et hovedkort som ikke er altfor dyrt, men som funker med disse to og som er ddr4, eller om det ikke finnes. Takk!
  10. Hei, jeg skal kjøpe ny gpu og skal av den grunn selge min gamle ASUS GeForce RTX 2060 DUAL EVO OC. Den er brukt i litt under 2 år, men funker bra. Er det noen som kan svare meg på hvor mye de ville solgt denne for? Takk!
  11. Hei, jeg gleder meg til 4070 lanseres, og lurte derfor på om noen her har noen som helst peiling på hva prisen kommer til å være her i Norge? Jeg har sett på en del artikler og youtube videoer som mener kortet kommer til å ligge på en pris mellom 500 og 600 dollar. Men jeg har jo ingen peiling, også lurer jeg på da om det kommer til å koste veldig mye mer her i Norge, slik det har gjort på tidligere grafikkort som for eksempel 3080 er dyrere i Norge enn den er i USA. Håper noen vet, og i det tilfellet takk!
  12. Hei, jeg har lenge hatt et ganske slapt gaming setup, og har tenkt å kjøpe en kraftig oppgradering fra rtx 2060 til en rtx 4070 da den kommer ut. Mitt spørsmål er: Noen som vet hva slags cpu jeg trenger, og om det er nødvendig med vannkjøling. Også hvor stor strømforsyning jeg trenger? Hvis noen har en aning, gjerne svar og legg igjen linker til produkt om mulig. Takk!
  13. Hei jeg har planer om å selge pcen min og jeg har ikke peiling på hvor mye den er verdt. Pcen er veldig solid og får veldig høy fps på de fleste spill. Jeg har brukt den i typ 4 år, men har skifta alle deler, så noen deler er bare 1 år gammelt. Her er specsa til pcen: Intel(R) Core(TM) i5-9400F CPU @ 2.90GHz 2.90 GHz nvidia geforce rtx 2060 16 gb innstallert ram 64-biters operativsystem, x64-basert prosessor Kan noen hjelpe meg med hvor mye jeg burde liste denne for og på hvilken nettside? Takk!
×
×
  • Opprett ny...