Jump to content

Amine

Medlemmer
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Amine

  Alkohol og rusmidler

  Alkohol er mest er problem i den forstand at jeg føler meg uvel/tom dersom jeg ikke får drukket. Har drukket og brukt rusmidler mye de siste 4-5-6 mnd og det å nå gå uten gir meg en følelse av tomhet og utilfredshet.
 2. Amine

  Alkohol og rusmidler

  Selvdestruktivt? Jeg føler selv at jeg ikke har et problem men hvordan vet man at man har et problem? Hvis man føler på et behov for å drikke (evt andre rusmidler), er dette et problem? Er det galt å ønske å ta seg noen enheter flere ganger i uken? Hva tenker dere om å røyke en joint en gang i blant?
 3. Uskyldige bilder er det jo ikke noe galt i. Men føler det blir noe helt annet når det et nakenbilder eller videoer fordi det er så personlig.
 4. Fint at noen holder temaet i tråden oppe. Og det er sant som du sier, det jeg var ute etter med denne tråden var å få andre folks meninger og perspektiver på problemet. Jeg ville høre med andre om det jeg tenkte og var «riktig av meg» eller om jeg var helt ute og kjøre og alle ville være enige med kjæresten.
 5. Ja det er nettopp det, at de er så tilgjengelig. Han påstår at han ikke ser på de eller bruker de til noe, men hvorfor da ha de så tilgjengelig? Selvfølgelig runker han til de selvom han påstår han ikke gjør det.
 6. Vet at de eksisterer ja, har ikke direkte sett på noen av videoene men han har bladd forbi dem mens han har skullet vise meg noe annet fra kamerarullen så jeg kunne jo se hva videoene inneholdt sånn sett.
 7. Nå har jeg svært dårlig selvbilde så jeg ville gitt megselv 4. Men realistisk sett, kanskje en 7? Veldig vanskelig å bedømme selv.
 8. 1-10 etter min mening en 8 Møttes for mange år siden litt tilfeldig, lå sammen en del da men var ikke noe seriøst. Så hadde jeg type i 3 år, men fortsatt kontakt med han også endte jeg opp med å være utro mot min daværende kjæreste med han som er min nåværende kjæreste. Det tok lang tid før vi ble sammen fordi i starten så lå han med andre og var ikke interessert i et forhold. Om han viser meg stolt frem? Dette har jeg egentlig ikke tenkt over før, og egentlig er vel svarer nei. Ikke at han gjemmer meg bort men han viser meg ikke frem heller liksom. Men sånn ellers vil jeg si han tar forholdet seriøst, vi er samboere og han bryr seg virkelig om meg.
 9. Han har flere mobiler med slikt innhold og jeg tror han har alt av alt på alle mobiler, altså at alt innhold blir med videre til neste mobil liksom.
 10. Bilder og videoer som ikke er av seksuell art syntes jeg jo et helt innafor å beholde. Og jeg kan jo forstå at å beholde gamle sexvideoer er noe man kanskje måtte ønske, men som du sier så burde det kanskje heller vært arkivert et sted. Syntes at det å ha det så tilgjengelig på mobiltelefonen blir helt feil.
 11. Er helt garantert at han ikke hadde syntes dette hadde vært innafor. Men i hans hodet er det helt okay når han har det. Han har også en venninne han har mye kontakt med som han tidligere har ligget med, også er han ikke så stor fan av at jeg har en guttevenn som jeg aldri har ligget med. Dobbeltmoralen her er ganske høy.
 12. Har også funnet undertøy fra andre kvinner hos han tidligere og det er ikke særlig gøy.
 13. Da jeg spurte hvorfor han har videoene så svarte han at han ikke likte å slette gamle ting fordi det er minner. Han påstår han ikke ser på dem, han bare har dem.
×
×
 • Create New...