Gå til innhold

Terrortor

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Terrortor

  1. Da kjøper du en digital utgave av ps5, da denne er billigere og lett kan kobles til en 1080p skjerm, som da i flere spill øker fps. Eller skulle det være et forsøk på å si at xbox series S kjører spill i høyere fps enn en series x? Igjen. Sony har den billigste nestegenerasjons konsollen, med samme ytelse som Microsoft. Selv etter å ha satt opp prisen. Haha, Nei, var et forsøk på å si at du bare velger hvilke produkter du vil sammenligne slik at det passer din egne forutinntatte overbevisning. Vil man ha en next maskin med diskdrev, så er PS nå dyrere enn MS. Ferdig snakket. Ganske artig at man hypotetisk sett er såpass sonypony at man har helt skyggelapper hva det gjelder deres anti-consumer oppførsel. Enige me deg angående iki. Men blir du like forbanna på tine som Sony.? Enkelte av tine sine varer har steget 50 til 100%. Men ikke ett ord om det i media for hva som er grunnen. Og nei det er ikke krigen. (Krig har det vært hver dag siden Jesus levde) og krigen i Ukraina har vart siden 2014. Skjønner sony. Dei har trossalt mye bedre maskin spillemessig. Ja, jeg syns generelt det er ufint av store bedrifter som tjener milliarder å lempe økt inflasjon videre på konsumenter i tider hvor folk flest tilsynelatende vil få en trangere økonomi. Syns også det er morsomt at folk velger å FORSVARE dette. Snakk om Stockholm syndrom..
  2. Jeg sammenligner de to nyeste konsollene fra Sony og Microsoft, som har samme ytelse når det gjelder spill. Begge er samme generasjon, begge fungerer likt. Ja, eller de kunne startet med en høyere pris, slik som Microsoft? Er Microsoft forbrukerfiendlige da? Hva med at Microsoft tar over dobbelt så mye for at du skal få utvidet lagringen din? Hva med at Microsoft ikke lar deg kjøpe en maskin som er billigere? Nei det bryr vi oss ikke om, for det er jo Microsoft. Her skal vi jo være hyklere hele gjengen... Det var ikke det samtalen dreide seg om. Hvem har sagt at jeg IKKE bryr meg om disse tingene? Diskusjonen gikk på en spesifikk handling fra Sony sin del og hvordan det slo ut sammenlignet med konkurrentene. Ikke mer, ikke mindre. Det at du kaller ANDRE hyklere er utrolig morsomt. Da istedet for å innse feil så bare bytter du samtale til det som passer din agenda. Jeg har forøvrig ikke noen av disse maskinene, da jeg spiller på pc. Syns bare det er utrolig fascinerende at folk velger å forsvare store internasjonale selskaper når de forsøker å utnytte dem.
  3. Burde være det, men husk at det er en bra ting at de setter opp prisene, for nå er prisen på PS5 uten drev nærmere prisen på Series X med drev... Eller noe slik. Ja, nettopp.. Det at Sony velger å lempe økte kostnader over på konsumentene sine som et stort F you (som de alltid gjør), det er kjempepositivt. Fordi om man sammenligner en PS5 uten diskdrev med en SeriesX MED diskdrev så er nå prisen lik. Eller noe sånt?
  4. Da kjøper du en digital utgave av ps5, da denne er billigere og lett kan kobles til en 1080p skjerm, som da i flere spill øker fps. Eller skulle det være et forsøk på å si at xbox series S kjører spill i høyere fps enn en series x? Igjen. Sony har den billigste nestegenerasjons konsollen, med samme ytelse som Microsoft. Selv etter å ha satt opp prisen. Haha, Nei, var et forsøk på å si at du bare velger hvilke produkter du vil sammenligne slik at det passer din egne forutinntatte overbevisning. Vil man ha en next maskin med diskdrev, så er PS nå dyrere enn MS. Ferdig snakket. Ganske artig at man hypotetisk sett er såpass sonypony at man har helt skyggelapper hva det gjelder deres anti-consumer oppførsel.
  5. Om man skal ha med diskdrev så koster den da altså 5.900,- Hva gjør du om du ønsker en series x uten diskdrev? Hvordan er det relevant? Hva gjør du om du ønsker en PlayStation som er billigere, men kjører 1080p med høy refresh rate? Du kan vri og vende så mye du vil, men Sony satt opp prisen og MS gjorde ikke det. Ergo, versjonen med diskdrev er nå dyrere.
  6. Begge modellene er like sammenlignbare, det er kun series S som skiller seg ut når det kommer til ytelse i spillene. Og alle ser at en ps4 er enda billigere, men det hjelper enda mindre om man ønsker en ps6. Du kan formulere så mye du vil, saken er at du fortsatt får en ps5 billigere enn du får en series x. Mange måter man kan vri og vende det. Om man skal ha next gen console med diskdrev, så er PS5 nå dyrere enn Series X. Eller?
×
×
  • Opprett ny...