Gå til innhold

Dekhek

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Dekhek

  1. Dekhek

    Aksjer

    Daytrading er vel som oftest option trading og har vel ingenting med fond å gjøre.
  2. Ser på interviewet nå. Er det noen andre som ser noe rart med kroppsspråket til putin? (Bruker ikke storbokstav på den kuksugeren)
  3. Da burde han miste foreldrerett med en gang. Kan du ikke ta vare på deg selv kan du ikke ha barn.
  4. Han burde vel fengsles med en gang han ankommer norge og fratatt barna ut ifra det jeg leser. Typisk norsk å ikke ta ansvar for sine egne handlinger
  5. Har ikke kongen myndighet? Dette er jo noe som må forandres med en gang. Hvis en politiker selger statshemmeligheter til en fiendtlig stats så vil han selvfølgelig bli undersøkt av politiet/pst men han vil ikke miste sin posisjon som stortingsrepresentant? Sykt Så velgerne kan fysisk gå opp til Stortinget å kaste han it derifra siden velgerne kan ta fra dem den samme tilliten?
  6. Vel i og med ”optics” er det eneste som betyr noe for politikere, å vri det fra å være noe basert på hans drittpersonlighet til ”psykisk sykdom” for å redusere negativ omtale i media pga woe is me er ansvarsfraskrivelse i min bok. Han ble vel aldri ”tatt” av politiet. I forhold til hvem han er så kan jeg ikke si at han ble stilt til noe som helst ansvar. hvis jeg stjeler fra arbeidsgiveren min får jeg sparken. Arbeidsgiveren hans er det norske folk, stjeler du fra oss burde du få sparken fra jobben som stortingspolitiker Fordi en del her og andre steder sier at lav impulskontroll er noe som kan komme fra depresjon. Selvfølgelig for å prøve å stakkarsliggjøre han.
  7. Elsker hvordan en narissisitisk klepto serieløygner skal sykeliggjøres slik at han slipper alt ansvar. Typisk norsk. Si at du har litt vondt i hode og du kan gjøre hva enn du vil, og aldri bli stilt til ansvar. Btw. Bar ikke solbrillestjelingen preg av å være planlagt på forhånd? Altså dette har ingenting med impulsivitet å gjøre.
  8. Og dette landet ønsker vi å ha med i NATO? Klarer ikke å forsvare sitt land mot Hassan og Ali engang.
  9. Hvis Danmark gjør det ulovlig å brenne Koranen er de feiginger. Tenk deg å tilbøye seg en ørken religion som aldri har har vært relevant til sitt land. Folk vil sikkert si at det handler om å forby brenning av ALLE religiøse tekster men alle vet at det er bs. At noen her påstår at brenning av Koranen har ingenting med ytringsfriheten å gjøre er vel av det dummeste en kan si. Man kan likegodt si at ”ytringer har ingenting med ytringsfrihet å gjøre”
  10. https://www.nrk.no/norge/norge-er-ikke-bedre-pa-tilbakefall-1.8055256 Denne artikkelen er 10 år gammel men viser det at rehabilitering absolutt ikke fungerer for de som burde blitt «rehabilitert.»
×
×
  • Opprett ny...