Gå til innhold

Annette1

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Annette1 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har aldri opplevd dette før. Så jeg kunne ikke ta høyde for det. Og jeg har den bilen jeg har. Den er godkjent og tillat å bruke. Så hvorfor skal jeg kjøpe ny bil?!?
  2. Ja, kanskje det 😊 jeg følte bare der og da at jeg ikke har den vikeplikt overfor han. Han burde enten sluppet meg forbi før (siden han visste at han skulle rygge inn), eller kjørt opp på bakketoppen for å ha sluppet meg frem. Det hører ingensteds til å stoppe midt i veien på den måten, for så å forlange at jeg må flytte meg når han skal rygge.
  3. Jeg har aldri lagt bak denne bilen før, og når han bråstoppet plutselig foran meg, stoppet jeg ca 3 meter bak han og ryggelysene kom på. Jeg måtte da rygge ned en svingete bratt vei for at han skulle få rygge inn til seg.
  4. Hei på dere. Jeg hadde en opplevelse jeg er nødt å lufte og høre andres meninger om. Jeg bor i enden av en smal, svingete bratt veg. Kun en bil i bredden. Jeg lå altså bak en bil opp denne bakken, og på det mest svingete stedet stanser denne bilen foran meg, og beordrer meg til å rygge fordi han skal rygge inn foran huset sitt. Jeg nektet og sa at jeg ikke har vikeplikt for han, og at han hindrer trafikken med sin oppførsel. Han slår av bilen og stiller seg opp og bare forventer at jeg skal flytte meg. Hadde det ikke vært for at jeg hadde det travelt, så hadde jeg nok ikke gitt meg så lett. Men jeg rygget altså for at denne føreren skulle rygge inn på plassen sin. Dette er altså en ganske bratt bakke, og nå om sommeren gikk det greit, men hva om dette hadde vært om vinteren! Da må man ha jevnt driv oppover for å komme seg opp nevnte svingete bakke! Man kan vel ikke stoppe opp sånn som dette, vel! Og forvente at andre skal flytte seg. Hva mener dere? Han kunne også ha sluppet meg forbi seg lenger nede i bakken der det er plass, siden han visste at han måtte stanse trafikken.
×
×
  • Opprett ny...