Gå til innhold

Fredrik777

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Fredrik777 sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. De vil ikke reagere på dette? Jeg er for så vidt enig i det du sier, men for en annen kan det se ut som jeg utnytter systemet fordi det er gratis (for meg og alle andre under 18) å oppsøke tannlegen, noe fastlegen ikke er.
  2. Melketennene har jeg mistet for lengst.
  3. Har ingen diagnoser. Poenget mitt er at tennene ikke kjennes eller føles som de skal. Det ser ut som hvert fall den ene tannen har flyttet på seg og jeg lurer på om det vil være forsvarlig å dra for å få sjekket det selv om jeg var der i juli(noe tannlegen irriterte seg en del for siden det ikke var 1 år siden sist). Jeg har flere av symptomene på periodontitt, som visstnok oppstår som følge av plakk. Jeg fikk fjernet plakk mellom to av tennene mine i juli og det er akkurat der det gjør vondest også.
  4. Hei! Jeg lurer på om noen har noen innspill på et spørsmål. Jeg er såpass ung at jeg fortsatt får gratis tannbehandling, men jeg ringte og ba om time i juli fordi jeg var redd for at jeg hadde hull. Tannlegen fortalte meg at jeg egentlig ikke skulle dratt dit fordi jeg ikke trengte å dra dit ennå(alt viste seg å være greit). Nå, de siste par dagene har jeg imidlertid fått store ubehag på flere tenner, flere tenner har endret seg utseendemessig, flere tenner kjennes løse og jeg er redd for at tennene holder på å flytte/og forandre på seg …vil det være forsvarlig å dra dit nå?
  5. Fredrik777

    Høyde

    Men man kan vel ikke få veksthormoner når man har kommet i puberteten allerede?
  6. Fredrik777

    Høyde

    Det jeg er redd for er at jeg har sluttet å vokse siden jeg ikke har vokst på TRE år
  7. Fredrik777

    Høyde

    Er ikke veksthormoner farlig? Eller anbefales hvert fall ikke?
  8. Fredrik777

    Høyde

    Er noen her lege?
  9. Fredrik777

    Høyde

    Skal ifølge regnestykket bli 175 pluss/minus 10 cm
  10. Fredrik777

    Høyde

    Kan man be om å bare ta røntgen av skjelettet da?
  11. Fredrik777

    Høyde

    Har fått hår på beina og sånn, men har ikke egentlig fått verken hår under armene eller noen muskler heller. Jeg bare synes det virker så rart å ikke vokse på så lenge. Er vel ikke noe håp for å plutselig begynne å vokse noe nå.
  12. Fredrik777

    Høyde

    Men ingen av dere kjenner dere igjen i det å ikke vokse på flere år under puberteten?
×
×
  • Opprett ny...