Gå til innhold

Oslo0670

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Oslo0670 sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja det er riktig. Alt du trenger er passordet til en eller annen konto, for å kunne flytte innskuddet over på en annen konto. Hos bitcoin.org som laget blockchain banken kan du laste ned Bitcoin Core programmet som du bruker til å overføre bitcoin fra konto til konto etter at du har tastet inn passordet du har. Dersom det da er bitcoin på den kontoen passordet linker til i blockchain banken. Med programmet kan du også laste ned hele blockchain banken, med samtlige konti og innskudd og så offline taste inn passord du har og overføre innskudd hit og dit.
  2. Nei, dine bitcoin er på din konto i blockchain banken, ikke på PCen. Alle konti i blockchain banken har sitt eget passord og har du passordet har du tilgang til dine bitcoin, selv om du mister PCen. Det er når du mister eller glemmer passordet til kontoen dine bitcoin er på, at. du mister tilgangen til dine bitcoin.
  3. Den må bli veldig stor. 1805 var det 1 milliard. 1925 var det 2 milliarder. Det er nå nesten 8 milliarder. Så du har 10 milliarder om ca 5 år.
×
×
  • Opprett ny...