Jump to content

Ronny N

Medlemmer
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ronny N

  1. Da fikk jeg lastet inn Google Chrome på en minnebrikke og lagt inn på PC. Da virker det som det skal 🙂 Takk for innspill og hjelp.
  2. Når jeg klikker på Internett Explorer ikonet eller hva det heter, så kommer det bare opp en slags feilmelding. Når jeg går inn på linjen der vi søker på www.google.no feks, så kommer jeg ikke dit. Men er det ikke sånn at Internett Explorer ikke virker lenger? På jobben bruker jeg Google Chrome og Microsoft Edge, for der fikk vi melding fra IT avdelingen at Internet Explorer er ute av drift fra 16 juli tror jeg det var.
  3. Det kan jeg prøve kanskje ja, bare hente ned Google Chrome på den andre pc jeg har, og så lagre den inn på en minnebrikke for så og installere på den andre PC..
  4. Hei. Usikker på om dette er rett sted og spørre, men jeg prøver. Har fått en en gammel Acer Revo RL100 pc av en bekjent som jeg tenkte koble opp i garasjen. Har etter litt styr fått den opp og gå og fått trådløs WiFi igang. Men jeg kommer ikke inn på internett med den, da det er Windows 7 og kun Internett Explorer på den. Er det mulig og få lagt inn Google Chrome eller Microsoft Edge på den, så jeg kommer inn på nettet? Mine datakunnskaper stopper her, så lurer på om hva jeg må gjøre videre nå for og komme på nett med den PC.
×
×
  • Create New...