Jump to content

StianGN

Nye medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Det er slik det står i grunnboka 👍
 2. Jeg la inn egenkapital, ho la ikke inn noe. Derfor 50/50 på boliglån.
 3. Der kjenner jeg meg igjen. Når vi er på ferier og bestiller takeaway blir det sånn fra min side å.
 4. Jeg eier 61% og ho 39%, lånet er 50/50. Jeg har en passat 2015 og ho en tiguan 2018. Ca 3000kr/mnd i lån og rundt 900kr i forsikring. +-50 kr forskjell på bilene Min bil er drøyere på diesel enn hennes er på bensin. Derfor bruker vi min bil mest når vi drar på tur. 80% stilling, 3uker kveld og 1 uke dag, slik har det vært i 7mnd.
 5. Egentlig er det ganske likt, utenom barna, ettersom ho jobber mye kveld. Ho får tatt tannlegetimer og sånt på dagen da, men lekser og fritidsaktiviteter faller på meg. Grunnen til at jeg lurer, er at så mange mener at jeg skal betale mer siden jeg tjener mer. Men da hadde følt at ho låner penger av meg...
 6. Rettelse: 2 barn, 1 i barnehage og en i andre med SFO
 7. Hei Samboeren min og jeg har 2 barn sammen, begge i barnehage. Har hus med ca 2,9 i lån og 2 biler, med lån. Vi deler felles utgiftene likt, altså boliglån, kommunale utgifter, strøm osv. Mens det som mitt betaler jeg og motsatt, altså telefon, egen forsikring, forsikring på bil, lånet til bil og telefon. Da har vi det samme i utgifter, sånn ca. Vi tjener forskjellig, ho med ca 350k i året og jeg med ca 575k i året. Noen mener dette ikke er rettferdig fordeling. Jeg klarer ikke å sette meg inn i den tanke gangen. Tanker?
×
×
 • Create New...