Jump to content

Spørsmålombolig

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Spørsmålombolig

 1. Snakket med forsikringa idag de kunne ikke dekke noe siden de mente at det kommer under 10.000kr som er egenandel. Har kjøpt ny kjøkkenvifte og skal vaske takene og veggene som ikke er malt. Og male boden der jeg føler mest av lukta sitter siden inntaksmotoren til vifta er satt der og er ingen naturlig lufting. Kaster denne motoren i samme slengen. Før jeg maler skal jeg la ozonannlegget jobbe der jeg føler lukta sitter som verst. Får krysse fingrene at dette fungerer men ble fort noen tusenlapper og arbeidstimer ekstra på dette
 2. Jepp det var det jeg forsto også med tanke på lovverket. Hadde malt nesten hele leiligheten med vanlig jotun maling før jeg fikk vite dette med røyken så da må jeg eventuelt male over med grunningen og male alle veggene pånytt. Er jo endel penger og arbeidstimer som går bort med tanke at man ikke er blitt opplyst.
 3. Har faktisk prøvd det med eddik fungerte dårlig.
 4. Lukt henger igjen og jeg stiller spørsmålstegn hvordan det ser ut i rørene til kjøkkenviften til motoren. Jeg åpnet motoren som står i boden og den var tett av nikotin slam. Har bestilt ozonmaskin som nevnes men er også usikker hvor mye man skal selv utbedre når forsikringen ikke er ferdig behandlet.. Ser fort at en grovvask av røyk kan fort komme på 30000kr.
 5. Hei Kort fortalt kjøpte jeg en leilighet 01.07 der det har blitt røykt nikotin sigaretter i en ukjent periode. På visning så var alle vinduer åpen og mange var på visning da kjente jeg ikke noe av lukten eller ikke på overtagelse dato. Etter noen dager i leiligheten så blir jeg informert av naboen at tidligere eier røykte endel inne før h'n flyttet på sykehjem. Jeg tenkte at de hadde fått vasket det ut ettersom jeg ikke merket noe til det. Men i perioden drev jeg å malte og skiftet gulv så var mange andre lukter som kanskje skjulte dette(?). Jeg ringte megler og spurte om de ikke hadde opplysningsplikt på dette noe de mente de ikke hadde og det var gjort tiltak. Jeg jobbet videre i leiligheten og etter ca 2 uker ble lukten spesiell sterk i bod kjøkken og stue. Og kanskje helst fra kjøkkenventilator. Nu sliter vi å leie ut leiligheten som var planen i noen år ettersom lukten er såpass sterk.. Er dette noe vi kan ta videre om forsikringen til kjøper nekter å betale? Jeg mener selv de har opplysningsplikt på dette ettersom dette hadde vært en ganske vesentlig faktor om jeg hadde bydd eller ikke på boligen.
×
×
 • Create New...