Gå til innhold

Milla88

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Milla88

  1. Milla88

    Sove sittende

    Fikk så mye info følte jeg, men tok noen tester da legene trodde det kunne være noe med stoffskifte og fikk da beskjed om at dette stemte. Fikk noen medesiner husker ikke hva de het. Hjalp ikke noe særlig. Ja skjenner meg igjen i mange symptomer. Skal forhøre meg mere om den behandlingen uten kirurgi, takk.
  2. Milla88

    Sove sittende

    Ikke født i 88, jeg er født i 93
  3. Milla88

    Sove sittende

    Takk, har brukt cpap en lang stund så er ikke det som er problemet, får ikke sove godt uten den heller.
  4. Milla88

    Sove sittende

    Har prøvd det å, har en massasje stol jeg kan legge ned med bein støtte som går opp
  5. Milla88

    Sove sittende

    Jeg har cpap og har vært på alle mulige ting for vekt, har ett stoffskifte sykdom som gjør at jeg ikke går ned i vekt som alle andre. Derfor venter jeg på en slanke operasjon, men er slitsomt og ikke få sove ordentlig.
  6. Milla88

    Sove sittende

    Hei jeg sliter mye med søvn, har søvnapne, er overvektig og sliter mye med rygg, nakke, skuldre, ankel og bekkenet. Har funnet ut at eneste måten jeg kan sove på uten å våkne med mega smerter i ryggen er å sove sittende. Og det har fungert greit så langt, men begynner å få litt problemer med rompa og låra nå da de blir litt stive. Pleide å sove på siden, men det får jeg bare vondt i ryggen av, sove på magen blir jeg kvalm av og får halsbrann av, sove på ryggen får jeg vondt over alt og problemer med pust. Så tips, alle type tips tas i mot her.
×
×
  • Opprett ny...