Gå til innhold

MagJac

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av MagJac

  1. De tror ikke, de vet. Det beviser folk ved hvert eneste valg.
  2. Utenriksminister Anniken Huitfeldt er samme dame som inviterte Taliban til samtaler om kvinners rettigheter og ga dem noen millioner i støtte – det var også fullstendig bortkastet. Norge har vært de tregeste til å gi våpenstøtte til Ukraina, Norge har utvist færrest russiske diplomater og nå har departementet nettopp bestemt at Russland kan ha sin egen kommunikasjonslinje til Svalbard. Disse russiske hackerne kan holde på som de vil i full forventning om at det eneste de risikerer er noen sinte uttalelser i norske medier. Regjeringen gjør akkurat det samme som den gjør med strøm- og bensinprisene; de følger nøye med.
  3. Det er (som du tydeligvis har observert) svært lite i forhold til de ekstra inntektene som nå kommer inn i statskassa. Det virker som om politikerne får et «Onkel Skrue kompleks» straks de kommer i posisjon – det gjelder å suge ut så mye avgifter som mulig for å øke pengebingen. Det samme gjaldt for øvrig Siv Jensen da hun satt der; rekord i antall bomstasjoner og helt nye avgifter, for eksempel var avgift fordi man dør FrP’s egen oppfinnelse.
  4. Du mener at alle de ekstra inntektene som Vedum nå får inn går til å finansiere frynsegoder og psykologhjelp til politikerne?
  5. http://verdenogvi.blogspot.com/2022/02/ny-rekord-i-strmprisene.html
×
×
  • Opprett ny...