Gå til innhold

BMJoh

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

BMJoh sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Haha, forståelse for den ! Hadde bare hørt alt fra at Volvo var særs driftssikkert til at en aldri burde kjøpe en som har gått 125! Registrerer at det finnes diverse ID4/Enyaq til 450-500 på bruktmarkedet? Heller i den retningen basert på råd fra denne tråden.
  2. Bemerkningsverdig! Gjør slikt sett saken enklere. Kan legges til at midtnorske strømpriser også hjelper på i tanken om elbil. Skepsisen stammer fra mistanke om verditap siden utviklingen går såpass kjapt ? Vet uhyre lite om nettopp dette så velger derfor å formulere det som ett spørsmål 😅 Har du eventuelt forslag til andre modeller enn ionic 5? Eller er da alternativet fort ID4? Takker for raskt svar!
  3. Noterer meg merket og modell! Sjekkes nærmere ut. Takk for tipset!
  4. Point taken! Mulig dårlig formulert fra min side men var litt det jeg mente med forutsigbarhet mtp verksted, service ol. Med andre ord villig til å betale mer dersom det betyr generelt mindre utgifter over tid.
  5. Var absolutt innom disse men tror dessverre bagasjeromsplassen kan bli i minste laget 😕 Mener på de ligger rundt 430 elns.
  6. Thank you! Har definitivt vurdert alternativet. Derfra peilet oss inn på alternativer som eksempelvis Ionic 5 eller evt ID4. Lurer dog litt på om vi muligens da må legge til litt ekstra for GTX… Usikker på om bakhjulsdrift fungerer godt nok for midtnorsk vinter?
  7. Og halloo! Har havnet i den situasjonen at det kreves en litt større type bil fremover. Har i den forbindelse kartlagt markedet de siste ukene og har siden da blitt stadig mindre klok🙃 Problematikken ligger muligens i at kriteriene er fleksible og at det dermed foreligger for mange alternativer. Dette kombinert med en generell tanke om økonomisk fornuftighet gjør prosessen mildt sagt utfordrende. Som nevnt er ingen av kriteriene skrevet i stein men ønskene er som følger; Makspris 400.000, 500+ liter(hund/barnevogn), forutsigbarhet ift. vedlikehold/verksted ol. Har selv kommet over ett par alternativer uten å ha for mye innsikt i disse bilene eller bil generelt. Skoda Octavia, WW Passat alltrack, Hyundai Tuscon, Peugeot 3008, og til sist Volvo XC70 2016. Personlig fant vi kanskje Octavia eller XC70 mest interessant. Octavia virker fornuftig på samtlige plan med tanke på nybilgaranti osv. XC70 derimot blir fra 2016 og har som regel gått ett sted mellom 75-130.000km. Slikt sett virker kanskje regnestykket enkelt men er likevel åpen for innspill dersom noen har erfaringer med noen av disse bilene eller andre modeller dere måtte ha i tankene? Andre eventuelle betenkeligheter kan sies å være vanskeligheter rundt å spå drivstoffpriser/strømpriser fremover. Har derfor heller ikke landet på hvorvidt elbil kan være en mulighet så er også her åpen for andre muligheter. Setter pris på de som tar seg tid til å svare eller på noen måte kan belyse situasjonen! På forhånd takk.
×
×
  • Opprett ny...