Gå til innhold

mikaelt

Medlemmer
  • Innlegg

    393
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mikaelt

  1. Har nå satt sammen en ny pc.

    Lian Li PCC35B m/300W strømforsyning.

     

    Satt i et MSI K9MM-V Via K8MM800 Socket AM2 hovedkort og en

    AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2 Ghz prosessor.

     

     

    Har koplet fra alt, så bare prosessoren og ram-brikken står i, men det virker som at det er bare viftene som går. Ikke en lyd kommer fra pc, og ingenting kommer opp på skjermen..

     

     

    Er 300W for lite for å få prosessoren til å gå?

     

    Håper på et kjapt svar.

     

    OBS! Alle delene er helt ny.

  2. Min problemstilling:

    Vi skal sette opp ca. 50 pcer, som er helt blanke. (Ikke OS, ikke drivere), kun BIOS.

    Alle pc'er er helt lik, og benytter de samme driverne. Vi bruker en ekstern cd-rom, da disse pcene ikke har cd-rom. (Tynn-klienter).

     

    Finnes det et program vi kan benytte for å lage en oppstarts-cd som installerer windows og drivere? Vi har prøvd å lage forskjellige cd'er selv, men de vil ikke starte opp da vi får problemer med å få den til å starte, siden vi bruker ekstern cd-rom drive.

     

    Finnes det et bra program vi kan kjøpe, som er enkelt å sette opp og som virker??

     

    Hørte med symantec, men deres ghost, virket ikke på en sånn måte.

  3. Jaja, da har jeg fått testet utstyret nok til å komme med en formening om hvor bra det egentlig er...

     

    Jeg testet med spillene Call og Duty 3 og Battlefield 2 på XBOX-360.

     

    Selve oppsette av utstyret var ikke noe vanskelig, det var bare Plug&Play. Jeg brukte da et vanlig ps/2 tastatur og en usb-mus. (Prøvde også med en trådløs logitech mus, men det fungerte heller dårlig)

     

    Når det gjelder tastaturet så fungerte det veldig bra. Ikke noe problem i det hele tatt.

     

    Det stoooore minuset var musa! Den henger 0,5sek etter bevegelsene du gjør. Det holder ikke. Det gjør det nesten vanskeligere enn det er å spille med håndkontroll.

     

    Så min konklusjon er: Spill heller sånne spill på pc, hvis du ikke klarer å spille med håndkontroll.

  4. Hei mikaelt.

     

    Når det gjelder mus er det sant det du sier, det er noen som er kompatible og noen som ikke er det. Den musa jeg hadde fungerte heldigvis så optimalt som mulig med adapteren, men som jeg sa i den forrige posten er det ikke der det største problemet ligger, men i det faktum at du ikke kan stille inn dødsonen.

     

    Skjønner godt at du ikke orket lese gjennom den lange tråden jeg linket til, og om du vil kan jeg finne fram til det du trenger å vite. Spørsmålet er bare om du gidder, da du blant annet må kjøpe deg en SmartJOYfrag som igjen må hardwaremodifiseres for å passe med XFPS'en.

     

    Om du gjør dette vil du kunne bruke dødsonejusteringen som finnes på SmartJOYfrag'en i tillegg til andre funksjoner den har som XFPS'en mangler.

     

    Selv om du gjør alt dette (jeg har ikke prøvd selv) virker det som om det er delte meninger om det fungerer bedre enn gamepaden. I tillegg begynner man å komme opp i en betydelig sum for alt utstyret, og spørsmålet er om det er verdt det.

    8280441[/snapback]

     

    Takk for svarene du har gitt meg... Men jeg skal vente til jeg får utstyret selv nå, å se hvordan det virker for meg. Blir litt dumt at jeg utaler meg for mye om et produkt jeg ikke engang har prøvd. Så jeg får komme med min mening, når jeg har fått testet det.

  5. Litt rart at det er så delte meninger om kvaliteten til dette produktet. Virker på meg som at noen han store problemer med å få dette til å fungere optimalt.

     

    På det filmene jeg har sett på youtube om adapteret, så ser det jo ut som at det fungerer bra.

     

    Kan det være avhengig av hvilken mus du bruker? At det er der problemet ligger?

     

    For at denne skal virke noenlunde ok må du gjennom en omstendig prosess som du kan lese mer om i denne lange tråden:

     

    Hvilken prosess er det? Omprogrammere knappene hvis det ikke er default??

  6. Jeg blir bare så fortvilet over å lese det dere skriver her... Hvorfor skal jeg lære meg å spille slike spill med håndkontroll når jeg synes det er tusen ganger bedre å spille med mus og tastatur. Jeg vil ikke lære å spille slike spill med håndkontroll heller.

     

    Å er det noe jeg driter i, så er det om det er urettferdig for andre. Spiller ikke så mye online allikevel at det spiller noen rolle.

     

    Til de som sier at jeg skal heller holde meg til pc. Hvorfor skal jeg bruke 3000kr på en xbox samt 6000kr på en pc, når jeg bare kan spille alt på en xbox. Da kan jeg spille det på stor skjerm og ha skikkelig lyd i tillegg. Skulle jeg hatt samme opplevelsen på pc måtte jeg kjøpt headset eller høytalere til pc + stor skjerm til pc.

  7. Har en slik selv  :)  fungerer greit! men husk at man må ha en  xbox kontroller som  er usb (ikke trådløs) som må gå inni ene usb porten på XFPS 360! Det står ikke opplyst på modnet

     

    Edit: "microsoft wireless photo keyboard" brukte eg  :cool:

    8273405[/snapback]

     

    Kjempe:) Fikk akkurat melding om at den er sendt, så har den sikkert på mandag:) Har bestilt med Battlefield 2 også nå, så nå blir et kriging i påska:)

×
×
  • Opprett ny...