Gå til innhold

Steo

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Steo

  1. Feilkode de fant var : P284E00. Ikke noe galt med girene annet enn at den girer tregt.
  2. Når du sier det så har dette problemet vært kun nå i vinter, kjøpte jo bilen i sommer, så muligens den kan være et kondensproblem?
  3. Hei, har en Volvo v40 2014 Automat modell som jeg har vært på verksted med alt for mange ganger siden kjøpet i sommer. Ble reklamert mot selger, det meste er fikset. Hadde en stopp etter en rundkjøring på vei til jobb en dag med feilmelding "Girkasse begrenset ytelse". Bilen ville ikke gasse videre, mistet all kraft og bilen stoppet. Fikk til å kjøre igjen etter å ha skrudd av og på bilen. Var på verksted, de kunne ikke finne noe feil men anbefalte skifting av girlolje, dieselfilter etc, dette ble gjort og feilmeldingen ble slettet. Endelig fått tilbake bilen etter alle verkstedturene, men bilen stoppet på samme plass på vei til jobb igjen. Det er en bakketopp, så en rundkjøring også stopper bilen etter jeg har fått kjørt ut av rundkjøringen. Samme feilmelding. Det jeg tror jeg har observert er at de to gangene bilen stoppet så har Start/Stopp funksjonen vært avslått. Første gangen kjørte jeg med et dårlig batteri, så funksjonen fungerte ikke. Har nytt batteri, men slo av Start/Stopp funksjonen fordi jeg føler bilen girer mye bedre uten. Bilen har alltid vært litt treg til å gire, ble bedre etter oljeskift etc, men girer trekt. Nå må jeg kontakte verksted på nytt og finne ut av feilen, men er det noen som har vært borti lignende? Har lite peiling på bil, men har googlet litt og lurer på om det kan være noe med EGR?
  4. Det står i boken og i døren, men det er til orginaldekkene, de jeg har er andre dimensjoner enn det som står der😅
  5. På alle 4? Ingen forskjell på front og bak?;)
  6. Hei, kjøpt meg ny bil, min 2 bil i min levetid. Nettopp blitt skiftet dekk på bilen til sommerdekk og skulle gjerne fylt på mer luft, men aner virkelig ikke hvor mye jeg skal fylle. Det er ikke standarddekkene som vises i instruksjonsboken eller i bildøren, har prøvd Google og alt, men til ingen nytte. Noen som har mer erfaring enn Google på dette feltet? ;) Bilen: Volvo v40 2013 D2 115Hk Dekk foran (standard):195/60R16 Innpress foran:50 mm Dekk bak (standard):195/60R16 Innpress bak:50 mm Lastindeks foran:85 Lastindeks bak:83 Hastighetsindeks:T (190 km/t)
×
×
  • Opprett ny...