Jump to content

Melita

Medlemmer
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Melita

  Gangfelt

  Skal ha oppkjøring så føler det er greit å gjøre det riktig..😅 de med lappen stopper der oppå gangfeltet og venter på bilen imot
 2. Melita

  Gangfelt

  Synes denne var vannskelig jeg..for der hvor det andre gangfeltet kommer på siden er det en vei og der er det høyre regel så man kan ikke stå foran gangfeltet for da sperrer man både gang feltet og veien..
 3. Melita

  Gangfelt

  Ok..takk for svar!! Det var det jg lurte på ..
 4. Melita

  Gangfelt

  Ulovlig å stanse på eller foran gangfelt Det er ulovlig å stanse på gangfelt eller nærmere enn 5 meter foran gangfeltet. Foran gangfelt betyr stans i kjøreretning foran det oppmerkede feltet. Regelen om 5 meters avstand måles fra oppmerkingen. Dersom oppmerking mangler må det måles fra skiltstolpen på stedet.
 5. Melita

  Gangfelt

  hei 😊 Regler om gangfelt hvordan skal de tolkes i dette tilfelle..her må mann stoppe og vente på bilen imot fra det trange partiet??!!
 6. Melita

  Kryss/venstre sving

  Stemmer det jg kommer fra veien til høyre og skal inn til venstre på Aarstadgaten.. takk for ditt svar 😊
 7. Noen som er snille og kan svare🙈 når man skal kjøre ut her til venstre stiller mann seg mot midten??
 8. Har du kjørt opp i Egersund?? Hvilken rute fikk du??!!
 9. Det enkle er ofte det beste 🙈👍👍tusen takk for at du tok deg tid til å svare!!
 10. Tusen takk for utfyllende svar 😊
 11. Hva er den største tillatte totalvekten på tilhengeren denne bilen kan trekke?? hvor stor totalvekt kan hengeren ha når føreren har førerkort kl.B?? Den første er det sånn at mann tar 3500 - tillatt totalvekt og får svaret??!! Nr.2 er vel svaret 750 kg eller??!! Noen som kan forklare litt enkelt??
 12. Takk for svar alle sammen😊
 13. takk for svar!! Jeg har heller ikke funnet skiltet for enveiskjøring!! Har også brukt streetview men fant ingen enveisskilt ..derfor ble jeg sykt usikker på hva som er rett her??!!
 14. Det var slik jeg og tolket det!! Har spurt flere jeg kjenner og der var det forskjellige svar å få!! Litt kjipt å stryke på denne🙈
×
×
 • Create New...