Gå til innhold

IdiotiskDårligPckunnskap

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av IdiotiskDårligPckunnskap

  1. Tusen takk for alle svar! Så fint å se at mange er villige til å hjelpe! Virker som om jeg har funnet problemet, men vet fortsatt ikke hva grunnen kan være 😅 Avinstallerte Logitech G HUB, og nå virker alt som det skal, ingenting kobles fra, og musa hakker ikke! Men når jeg installerer G HUB, så hakker det igjen..
  2. Har ikke anelse på hvilket hovedkort, pc'en ble kjøpt ferdig bygget! 😅 Bruker ikke usb hub eller, er det en bra løsning? Skal prøve å bytte om på portene nå.
  3. Virker som om det funker "greit" når jeg ikke er i et spill. Det hakker, men ikke like mye ..
  4. Hei! Jeg har et problem med pcn min. Midt i et spill, eller andre tidspunkt man bruker musa mye på, slutter alt å funke. Med alt, så mener jeg alle usb-tilkoblede enheter. Headset, mus, mikrofon, tastatur, alt. Slutter å funke et øyeblikk, så er det oppe og går igjen i et øyeblikk. Musa hakker, akkurat som om den ikke får kontakt med usbinngangen. Har prøvd å oppdatere drivere, ta ut alle usb og sette inn igjen, men det er samme problemet i dag som i går. Jeg er ikke den beste til å forklare, men håper jeg har forklart godt nok 🕵️‍♀️
×
×
  • Opprett ny...