Gå til innhold

Debatter177

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Debatter177 sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Jeg har forsøkt å finne meg fram på hvordan jeg kan regne ut avdrag og renter til bolig lånet mitt med forskjellige renter. Jeg klarer ikke å finne noe formell på dette på nettet. Noen som kan hjelpe meg å finne ut av dette?
  2. Hei! Jeg har fullført bachelorgrad i arbeids- og velferdsfag. Jeg er dermed utdannet Velferdsviter. Jeg har tidligere jobbet hos NAV, men det er ikke godt nok betalt. Kan dere komme med anbefalinger til beste betalte jobber til Velferdsvitere?
  3. Hei! Jeg ønsker å sette meg inn i alle verdens krigshistorier. Hvor bør jeg begynne?
  4. Skal sjekke ut. Noen flere?
  5. Ja tenker på hvem som helst. Ser at det er veldig populært i USA og andre land. Men ser lite av det i Norge.
  6. Har vi noen gode debattanter i Norge?
  7. Du tror det blir mindre kriminelle handlinger dersom vi reduserer hvor strengt lovverket skal være? Har ikke andre land som har mye strengere lovverk mindre kriminelle handlinger i landet?
  8. Hva er grunnen til noen utfører kriminelle handlinger i Norge? Noen begrunner dette som sosioøkonomisk mens andre begrunner dette som kultur blant visse miljøer. I Norge blir man tatt vare på økonomisk uansett, men fortsatt ser vi folk utføre slike handlinger. Hva tror dere er grunnen? Gjerne henvis til forskning.
  9. Hei! Kan noen forklar meg hva er omkostninger? Jeg skal kjøpe meg bolig, noe som jeg aldri har gjort før. Jeg ser på finn.no at de legger til noe som heter omkostninger. Jeg har forsøkt å søke opp definisjonen, men syns det er veldig tungvint forklart. Fint om noen kunne forklare det med enklere ord. Tusen takk hjelpen på forhånd. 👏
  10. Hei! Jeg ønsker å lære meg nye vanskelige ord, slik at jeg kan bruker det i debatter. Har vi ordbok tilgjengelig på nettet som jeg kan lese gjennom for å lære meg nye ord?
  11. Transfobi er ifølge Bufdir «frykt for transpersoner og transseksualitet, som kan gi seg uttrykk i fordommer og aggressivitet», og begrepet brukes for å beskrive negative handlinger og holdninger mot denne gruppen. Den kan både være et personlig trekk og et trekk ved samfunn eller subkulturer.[1] Begrepet er oftest brukt om observerbar diskriminering, herunder hatefulle ytringer mot transpersoner. Vil det ikke være transfobi å ikke date transperson kun fordi de er trans?
  12. Hei! Transfobi er ifølge Bufdir «frykt for transpersoner og transseksualitet, som kan gi seg uttrykk i fordommer og aggressivitet», og begrepet brukes for å beskrive negative handlinger og holdninger mot denne gruppen. Den kan både være et personlig trekk og et trekk ved samfunn eller subkulturer. Begrepet er oftest brukt om observerbar diskriminering, herunder hatefulle ytringer mot transpersoner. Vil det ikke være transfobi å ikke date transperson kun fordi de er trans?
×
×
  • Opprett ny...