Jump to content

lobstah

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Skulle tro de høyere prisene kommer av bransjens svar på den økte tollgrensen? Dette varslet de jo også på forhånd i flere artikler, hvis jeg husker riktig. Kronekursen (eller rettere sagt, dollar og euro kursene som styrker seg), har sikkert en liten finger i spillet - men jeg tror heller tollgrensen gjør at bransjen velger å øke prisene sine litt.
 2. Hei, Jeg er på utkikk etter et digitalkamera som har mulighet å skyte i RAW-format. Tiltenkt å brukes en del på seminarer/kurs samt på fritiden. Kameraet bør kunne produsere ganske bra bildekvalitet og bør ligge på rundt 2500 kroner. Videofunksjoner er rimelig uinteressant. Noen som har noen anbefalinger?
 3. Må bare takke så mye for hjelpen. Hadde forresten ingen anelse om at det var forskjell på alle apostrofene, tusen takk for tipset!
 4. Ja, jeg fjernet såklart ID fra begge stedene. db.php fungerer helt fint, bruker den i en annen fil til å hente verdier ut fra databasen. Har ikke peiling på hvordan man bruker feilhåndtering.
 5. Men selv om jeg fjerner ID'en fra scriptet vil den ikke adde verdiene til tabellen.
 6. Hei, Prøver å legge inn SQL data ved å bruke forms på hjemmesiden, men får det ikke helt til å funke. Tabellen i databasen heter 'news' og den har følgende felt: ID auto_increment, primærnøkkel Title text News text Date date Men når jeg prøver å legge inn nyheter ved å bruke form'en skjer det ingenting, har sjekket SQL databasen og ingen nye data har blitt lagt inn. Noen som klarer å se ha jeg har gjort feil? <?php require_once("db.php"); if($submit) { $ID = mysql_real_escape_string($_POST['ID']); $Title = mysql_real_escape_string($_POST['Title']); $Date = mysql_real_escape_string($_POST['Date']); $News = mysql_real_escape_string($_POST['News']); $result = mysql_query("INSERT INTO news (ID, Title, Date, News) VALUES ('','$Title','$Date','$News')"); echo "<b>News added Successfully!"; echo "<meta http-equiv=Refresh content=4;url=index.php>"; } else { ?> <br> <h3>Add News</h3> <form method="post" action="<?php echo $PHP_SELF ?>"> Title: <input name="Title" size="40" maxlength="255"> <br> Date: <input name="Date" size="40" maxlength="255"> <br> News: <textarea name="News" rows="20" cols="40"></textarea> <br> <input type="submit" name="submit" value="Add News"> </form> <? } ?> EDIT: Kanskje denne burde vært postet i PHP forumet?
 7. Beklager, du har såklart rett. Jeg la ikke merke til at du hadde erstattet de to bildene med kun ètt bilde som gjentar seg, min feil. Uansett, jeg er veldig takknemlig for hjelpen.
 8. Ah, ok. Men hvordan skiller du mellom de to bildene hvis begge er bakgrunnsbilder da?
 9. Kanskje jeg som forklarte meg litt utydelig. Men til venstre og høyre av selve siden er det to vertikale bilder som går nedover. Har nå satt sammen alt, men klarer ikke finne ut hvor bildet på den høyre siden er referert? Se forøvrig her for å se hvilken del av siden jeg mener.
 10. Takk for hurtig svar og fix. Lurer bare på en ting til, hvor referer du til det høyre marg-bildet?
 11. Hei, lurer på om det er mulig å få litt hjelp til et problem? Sliter litt med å legge til en ny div på siden min, den med gul bakgrunn. Den ser ok ut i Internet Explorer, men i Opera starter teksten til content-diven under selve innercontent-diven av en eller annen grunn. Det er også noen små feil med marginger. Jeg prøver å få den til å vises någenlunde likt i alle tre browserne, men har ikke fått sjekket den i Firefox enda. Websiden CSS-arket Kildekoden til selve siden
 12. Hei, lurer på om det er mulig å få litt hjelp til et problem? Sliter litt med å legge til en ny div på siden min, den med gul bakgrunn. Den ser ok ut i Internet Explorer, men i Opera starter teksten til content-diven under selve innercontent-diven av en eller annen grunn. Det er også noen små feil med marginger. Jeg prøver å få den til å vises någenlunde likt i alle tre browserne, men har ikke fått sjekket den i Firefox enda. Har enda ikke klart å finne hva jeg har gjort feil, eller eventuelt hva som må fikses for å rette på dette. Websiden CSS-arket Kildekoden til selve siden
 13. Hei, Lurer på hvordan jeg må gå frem for å bruke is_numeric eller noe lignende til å sjekke om ?ID= i include-linken består av kun tall (ID er auto_increment)? Har problemer med hvilken syntaks jeg skal bruke i koden og hvilken variabel jeg må bruke for å sjekke om ?ID? variabelen er et nummer. <?php $result = @mysql_query('SELECT * FROM reviews order by Title'); if (!$result) { die('<p>Error performing query: ' . mysql_error() . '</p>'); } while ($row = mysql_fetch_array($result) ) { echo '<a href="reviews.php?ID=' .$row['ID'].'" target="mainFrame">'.$row["Title"].'</a><br />'; } ?>
×
×
 • Create New...