Gå til innhold

Plyndre

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Plyndre

  1. Dette er fra en mann som har over 1200 timer fra Alpha til Beta og til nå. Er du uenig med hans erfaringer her? (bare 13min) Ikke rart han er deprimert, som spiller 20 timer i døgnet. Om det så var 10 ville han vært deprimert. Utrolig trist egentlig. Avhengighet kalles dette, la oss snakke om det før vi snakker om produktet tilfredstiller eller ei. Ekstremt. Ja jeg er uenig i det jeg så, grunnleggende feil innstilling. Værre enn "lootboks" avhengighet dette.
  2. You tell me. Det blir hvertfall ikke mye kontraster med lov og regulering. Fri vilje har enormt potensiale.
  3. Vinmonopolet har ikke lov til å selge til deg når du er full. Hele poenget bak vinmonopolet er også for å strengt regulere, for å blant annet hindre alkoholisme. Alkoholsalg er strengt regulert. Norsk tipping er også lagd for at de skal minimere spilleavhengighet, det er derfor det alltid det blir rabalder når de lager noe som er litt for gøy. Lotteri er strengt regulert. Ingen av dem har alkoholavhengige eller spillavhengige som sin forretningsplan og spesifikt prøver å kapre dem. Prøv igjen. Men er det lov å selge de sprøytene? Er det lov å lage innholdet? Mener du at vi skal behandle spillselskap på samme måte som vi gjør med narkotikaprodusenter? Er predatory f2p spill ulovlig eller regulert? Mye rart som har blitt godkjent, med den rette "forskningen" eller religion kan man vel kalle det i dag. Så lenge folk tror på det så.. Nei til institusjonalisering av alt mellom himmel og jord. Tenk sjæl, ta et valg og stå for det. Noen ganger må en trå i fella for å forstå. Lær heller barna tidlig om verdier. Gir meg når jeg forstår at herfra blir det dyrt, eller kanskje nå allerede? Hypen tyder på at dette er ille. Men må si story og gameplay er godt nok, bortkasta tid er det uansett hvilket spill det er.
  4. Her tror jeg du misforstår generelle spillere med det at det finnes noen ekstremt få mennesker som er villige til å betale ekstremt mye penger i en f2p mobilspill som er rigget for at de skal bli avhengige av en glorifisert slot maskin. Det er her mesteparten av inntekten til utviklerne ligger. Derfor folk synes dette er ekstremt umoralsk også, siden forretningsplanen er designet og baserer seg på å utnytte folk med en sykdom. Tydelig også at folk som er under lvl 40-45 ikke har forstått poenget med hvorfor drug dealers gir en gratis sample til førstegangsbrukere. Så lenge folk tar sprøyta som god fisk, vil det fortsette å komme nye sprøyter. Spørsmålet er om dem forstår at de støtta noe som er basert på bakenforliggende intensjoner. I dette tilfellet ser det faktisk ut som folk forstår at de blir tilbudt råtten fisk. Kommer dem til å rydde opp, tro?
  5. Tok deg nok litt bokstavelig... Note er ikke godt nok men du klarer deg utmerket med den. Da må det være spillet som er feil, eller holdninga 😹 Dømt ved lvl 15, selv historien, har ikke åpnet skills engang. Nei, dette må være holdninga? Historien kan sies å være fantastisk.
  6. Vi har et KJEMPEPROBLEM. Neida jeg ser greia med kjøp, men legg bort konkurransebuksa og spill gjennom story, gratis. Så kan du kjøpe deg en elbil du ikke trenger isteden. Det ER jo bra, hvertfall til lvl 35 so. hvitt, kjemisk, raffinert sukker, hekta. Litt for lett kanskje og starter litt seigt..
  7. Fordi grinekorpset trenger perspektiv. Spillet er til fornøyelse, hvertfall foreløpig. Lag noe bedre imens.
  8. Aldri likt mobilspill men Immortal er faktisk knallgodt. Her sitter folk hardnakka og nekter av prinsipp mens de går glipp av en solid spillopplevelse, som politikere er dere - og det kommer lite godt ut av det. Glem betalingsbiten, du får alt gratis. Ingen her som hadde blitt best uansett. Hvis man skal være så sykt prinsipiel og redde verden, gjør det heller på noe som betyr noe - ta ansvar for helsa di, uttrykk drømmen din og bidra til noe godt i verden? Slik det ser ut nå er det minimalt med tid for spill og surr. Men fy, SPILLET ER JAVLIG BRA!
×
×
  • Opprett ny...